Implementare SAGA

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
botand

Implementare SAGA

#1 Mesaj de botand »

De mai bine de un an de zile am achizitionat programul acesta si, spre rusinea mea nu am reusit sa il implementez... imi incurc contabila, ma incurc pe mine... nu reusesc nici cum sa ii dau de cap...
Pe scurt, suntem un showroom cu vopsele lavabile, tencuieli decorative... culori... vanzarea se face si din magazin (cu casa de marcat, catre pers fizice), din "depozit" (factura, catre pers juridice)... Cu toate astea, noi mai facturam si pers fizice deoarece si acestea achizitioneaza marfuri pe care noi le-am definit ca fiind pe depozit (gen - vopsele nuantate computerizat) - solicita factura si chitanta, plus ca nu am gasit inca nici o solutie pentru a introduce in casa de marcat acest sistem de nuantare computerizata.
Anul acest, cand am reinnoit contractul mi-am zis ca am sa fac tot ce pot sa implementez acest program. Impreuna cu contabila si cu ajutorul unui mail trimis catre SAGA, am bifat evaluarea pe gestiuni distincte, am facut ceva de genul "dublarea produselor" pentru a putea face transfer intre gestiuni pentru a putea lucra si cu modulul de casa de marcat.... ma rog.... de data asta ma blochez la preluare solduri initiale... dupa ce la tipuri de articol am introdus "Marf en detail" si "Marf en gross", in Articole am introdus articolele dublat, cu cod articol diferit, dar aceasi denumire, si pe cele doua tipuri de articole diferite, la preluare stocuri, dupa ce intoduc codul, preia denumirea, dar la tip, selecteaza doar cel de en detail... de ce?
Bun, observ ca am scris un roman (Sadoveanu ar fi invidios...).
Cine are timp sau o situatie asemantoare, poate are si putini nervi sa ma ajute si pe mine... raman datoare si ... Multumesc anticipat!

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Incercati sa luati legatura cu Doriana Harda in Timisoara. Date de contact aveti aici http://www.containdigo.ro/

Ca idee insa - nu dublati articolele. Nu e nevoie. In cazul utilizarii doar a gestiunilor cantitativ-valorice nu e nevoie sa lucrati cu analitice, situatia contului 371 fiind o suma a situatiilor celor doua gestiuni.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns