case de marcat
case de marcat
Cine stie cum se poate conecta o casa de marcat ( Carat Mobika ) la calculator ( eventual prin programul Saga ) si cum iti poate usura munca acest lucru ?
conectarea nu e grea intre calculator si casa de marcat , trebuie un cablu de legautra intre ele care ti-l furnizeaza furnizorul casei de marcat.
problema este ca nu cred ca Saga are driverele de recunoastere a acestui tip de casa de marcat.
ar trebuie sa suni si la Saga sa intrebi(ca sa-ti puna la dispozitite driverele) apoi faci rost de cablu de conectare.
problema este ca nu cred ca Saga are driverele de recunoastere a acestui tip de casa de marcat.
ar trebuie sa suni si la Saga sa intrebi(ca sa-ti puna la dispozitite driverele) apoi faci rost de cablu de conectare.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Likul unde găsiți casele de marcat cu care lucrează SAGA: www.sagasoft.ro/casedemarcat.php
Poate fi găsit pe prima pagină a siteului, derulînd pagina pînă jos - linkul e în dreapta jos
Poate fi găsit pe prima pagină a siteului, derulînd pagina pînă jos - linkul e în dreapta jos
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Profit de titlul subiectului ca sa va intreb ceva: un SRL cu activitate de tip medicina veterinara este obligat sa aiba casa de marcat?
Mentionez ca aproape toate veniturile - 99,99% le primeste de la stat pe baza de facturi, iar pentru sume foarte mici, daca le incaseaza intr-o luna, se elibereaza chitantede casa.
Va intreb aici pe forum, pentru ca pe unde am intrebat raspunsurile au fost si pro si contra.
Multumesc.
Mentionez ca aproape toate veniturile - 99,99% le primeste de la stat pe baza de facturi, iar pentru sume foarte mici, daca le incaseaza intr-o luna, se elibereaza chitantede casa.
Va intreb aici pe forum, pentru ca pe unde am intrebat raspunsurile au fost si pro si contra.
Multumesc.