help

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
tomac

#2 Mesaj de tomac »

Poate e Windows-ul. Dacă ai Windows 98 încearcă să instalezi un Internet Explorer mai nou. Helpul e un fişier chm, pe care din cîte ştiu eu cu un IE cît mai nou se poate deschide.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Fi puţin mai specific te rog. Ce eroare dă exact? Ai XP cu SP2 instalat?
Acelaşi comportament are windows-ul dacă încerci să deschizi un alt fişier cu extensie chm? Încearcă să localizezi fişierul HelpSC.chm din folderul în care ai instalat Saga (de regulă C:\Saga C.3.0) şi dă un click dreapta pe fişier: verifică să nu aibă atribut de read-only sau dacă ai undeva Unblock, debifează.

apetrem

#5 Mesaj de apetrem »

tomac scrie:Fi puţin mai specific te rog. Ce eroare dă exact? Ai XP cu SP2 instalat?
Acelaşi comportament are windows-ul dacă încerci să deschizi un alt fişier cu extensie chm? Încearcă să localizezi fişierul HelpSC.chm din folderul în care ai instalat Saga (de regulă C:\Saga C.3.0) şi dă un click dreapta pe fişier: verifică să nu aibă atribut de read-only sau dacă ai undeva Unblock, debifează.
Nu merge atunci cand Saga nu este pe C, la locul lui.
Mai precis, in ecranul din stanga se vede cuprinsul (Contens, Index, etc) dar in dreapta afiseaza un mesaj de eroare "The page cannot be displayed".

tomac

#6 Mesaj de tomac »

La mine e pe D şi merge, nu am probleme. Eroarea e de la Windows, mai exact de la IE. Trebuie văzut şi nivelul de securitate din IE din câte ştiu eu sau e vreun fisier ocx (hh... nu mai ştiu exact cum din windows) care determină afişarea corectă a helpului.
Cauze posibile:
http://support.microsoft.com/kb/902225/
http://support.microsoft.com/kb/q319247/

Scrie răspuns