bilant 2008
bilant 2008
Buna seara.Am o noua problema.Am vrut sa listez bilantul dar imi apar anumite erori.Intrebarea mea este de unde pot aparea aceste erori?Pot modifica aceste erori manual?sau nu imi permite programul?nu am avut tupeu sa incerc.
Ati mai patit si voi asa?
Multumesc
Ultima data de depunere a bilantului este 25 aprilie.corectati-ma daca gresesc.
Ati mai patit si voi asa?
Multumesc
Ultima data de depunere a bilantului este 25 aprilie.corectati-ma daca gresesc.
Re: bilant 2008
Citat:kovacss scrie: Ultima data de depunere a bilantului este 25 aprilie.corectati-ma daca gresesc.
Pentru asigurarea informatiilor destinate sistemului institutional al statului, un exemplar al situatiilor financiare aferente exercitiului financiar al anului 2008 se depune la unitatile teritoriale ale Ministerului Economiei si Finantelor astfel:
a) pentru societatile comerciale, societatile/companiile nationale, regiile autonome, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, in termen de 150 de zile de la incheierea exercitiului financiar;
b) persoanele care, de la constituire, nu au desfasurat activitate vor depune o declaratie in acest sens, in termen de 60 de zile de la incheierea exercitiului financiar. O declaratie similara vor depune si persoanele juridice care se afla in curs de lichidare, potrivit legii.
Ar cam fi ultima zi pe undeva pe sfarsitul lunii Mai 2009, mai sigur: 30 Mai 2009
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- floream532
Dupa cele 60 de zile, se va plati o amenda decorativa de 250 lei.
Model:
Antet, INCLUSIV CAPITAL SOCIAL, telefon
DECLARATIE
Subscrisa SC GIGI srl cu sediul in .......(toate elementele de identificare), capital social XXX lei, cod CAEN, reprezentata legal de Ion POPESCU, administrator, declaram pe propria raspundere ca de la data infiintarii si pana la data de 31.12.N-1 (N=anul curent) societatea nu a desfasurat activitate.
Administrator,
Ion POPESCU
NB: Se ataseaza si copie dupa certificatul de inmatriculare. Se tipareste in 2 exemplare. Se face o copie si se depune si la Registrul Comertului un exemplar.
Model:
Antet, INCLUSIV CAPITAL SOCIAL, telefon
DECLARATIE
Subscrisa SC GIGI srl cu sediul in .......(toate elementele de identificare), capital social XXX lei, cod CAEN, reprezentata legal de Ion POPESCU, administrator, declaram pe propria raspundere ca de la data infiintarii si pana la data de 31.12.N-1 (N=anul curent) societatea nu a desfasurat activitate.
Administrator,
Ion POPESCU
NB: Se ataseaza si copie dupa certificatul de inmatriculare. Se tipareste in 2 exemplare. Se face o copie si se depune si la Registrul Comertului un exemplar.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- floream532
- floream532