FURNIZORI SI CLIENTI VECHI

prunutag853

FURNIZORI SI CLIENTI VECHI

#1 Mesaj de prunutag853 »

Cum pot sa sterg din planul de conturi sau din furnizori -analitice furnizorii care nu mai imi trebuie ? De ex. am cumparat doar o singura data de la un furnizor anul trecut si acum vreau sa il sterg ca s-au strans cam multi in lista aia , cum pot sa fac ?

balazse

#2 Mesaj de balazse »

Eu iti propun sa-l lasi asa cum este.
Ce faci daca va trebui sa faci o situatie/declratie in care ai nevoie de acel cont?

paturcai

#3 Mesaj de paturcai »

Si - in completarea colegului BalazsE - cum poti sa stergi niste clienti sau furnizori pe care nu-i mai folosesti, daca in acele conturi s-a lucrat?
Fiind baza de date, nu se pot sterge intrucat respectivii clienti si furnizori au operate inregistrari.
Nu te deranjeaza cu nimic, mai ales ca SAGA "ascunde" conturile care nu au solduri.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

prunutag853

#4 Mesaj de prunutag853 »

S-au strans vreo 400 de furnizori de vreo 5 ani si eu nu mai folosesc multi dintre ei , de aia vreau sa-i sterg , sa nu-i mai iau la rand cand vreau sa caut ceva.
Multumesc pt raspuns.

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

eu am vreo 900 si nu ma agit :lol:

calfav

#6 Mesaj de calfav »

In cazul in care baza de date la furnizori si clienti este foarte mare, iar cateodata deranjeaza, ar fi mai bine daca se poate adauga o coloana la furnizori si clienti unde sa compltam/bifam daca mai sunt activi sau nu. De sters nici nu se pune problema.

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Ar fi o idee buna, cum este si la articole coloana "blocat".

Scrie răspuns