am fost nevoita sa reinstalez Windows-ul pt ca mergea f. incet, dar dupa instalare am reinstalat Saga si am descarcat si update 336, am primit codul de activare pt ca am achizitionat abonamentul, dar nu am nici un fel de date despre firmele pe care le-am lucrat si nu stiu cum sa restaurez baza de date. Am facut o salvare inainte, dar nu stiu cum se procedeaza ca sa pot lucra.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai urgent posibil ( cu indicatii detaliate pt ca nu prea ma pricep la programe ).
Va multumesc.
Ca sa poti fi ajutata, trebuie sa ne spui UNDE era inainte - de reformatare si reinstalarea WIndows-ului - instalat SAGA.
Daca imi raspunzi ca era instalat in My documents, nu mai astepta niciun raspuns, pentru ca sunt sinucis.
de obicei SAGA C are calea C:/SAGA C3.0 ...
daca nu ai intervenit sa`l instalezi in alta partitie asa cum bine a zis colegul paturcai, nu se mai poate face nimic.
oricum da`ne mai multe date
am formatat c, am reinstalat windows
am saga in d
am reinstalat ultima vers de saga peste cea veche
mesaj - lipseste msvcr71.dll
unde trebuieste fisierul asta?
multumesc
multumesc paturcai , a mers
acum la transmiterea declaratiilor la somaj imi cere sa ii localizez fisierul msmapi32.ocx
poate cineva sa ma ajute
multumesc
Problemele au aparut pentru ca nu ati reinstalat SAGA, in versiune completa. Dupa o reinstalare a sistemului de operare, trebuie descarcat si reinstalata versiunea completa a programului (fisierul SetupC.exe) de pe prima pagina a siteului. Asta pentru ca doar prin reinstalarea acestei versiuni se instaleaza si fisierele necesare rularii programului. Daca dupa reinstalarea sistemului de operare se instaleaza doar versiunea de update, nu se rezolva problemele pentru ca versiunea de actualizare nu contine acele fisiere. Nici nu ar avea sens sa le contina pentru ca se presupune ca exista deja.
Procedura se aplica indiferent pe ce partitie este instalat SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.