Ma poate ajuta cineva?
Multumesc frumos!
acum stii ce sa reevaluezi prin filtrarea tertilor dupa valutabalazse scrie:Exista programe sub DOS (sau Norton Commander, sau cum sa le numesc), care lucreaza astfel: 401.1 furnizori intern si 401.2 furnizori extern.
Acest lucru s-a creat pentru anumite verificari (ex: jurnal cumparari), precum pentru faptul ca sa stii care sunt acele conturi care la sfarsit de an trebuie sa le reevaluezi.
In primul rand eu am cerut un sfat, nu sa ma pocnesti in cap cu replici arogante si "inteligente".paturcai scrie: Nu silui conturile (modelul lor) pe care SAGA ti le pune la dispozitie. Lucreaza asa cu ele. Fii eleganta. Vorba lui SeptimiuV acolo lucreaza niste oameni care se caznesc din rasputeri sa ne invete. Nu-i face sa se iroseasca.
Sincer nu am mai auzit de contul 4012. Iarta-ma ca indraznesc sa-ti spun ca lucrez in domeniu de ceva timp, m-am uitat si planul de conturi aprobat, STANDARD-ul, dar 4012 nu exista. Poate ne luminezi tu de unde a aparut sinteticul 4012.
Retine totusi un lucru: lucrand asa cum crezi tu ca trebuie sa lucrezi, la fel vor fi si evidentele tale: asa cum crezi tu, nu cum este bine.
Eu unul as ramane blonda pe dinafara.
Cu multa placere pentru experti contabili deosebiti,sambotelecanl scrie:....... dar sunt blonda si nu mai pricep nimic![]()
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc frumos!
şi să te aştepţi la un feed-back într-un alt registru. Răspunsul lui Paturca, care are un extraordinar simţ al umorului şi o admirabilă abilitate în folosirea limbii române, era previzibil. Nici încercarea de a contrabalansa situaţia semnând "expert contabil" nu a fost una fericită. Să fim cinstiţi, a fi expert contabil nu este o aşa mare filosofie, cu atât mai mult cu cât şi doctoratul a cunoscut în ultima vreme o consistentă devalorizare.sambotelecanl scrie: ... sunt blonda si nu mai pricep nimic...