Emitere facturi cu ajutorul programului SAGA

baland720

Emitere facturi cu ajutorul programului SAGA

#1 Mesaj de baland720 »

Pot fi emise facturi cu ajutorul programului SAGA ?

bogeanua

#2 Mesaj de bogeanua »

Da,din fisierul IESIRI, dupa ce validezi dai pe tiparire.Pt detalii cititi manualul de utilizare.

paturcai

#3 Mesaj de paturcai »

Da.
In situatia in care doriti sa folositi aceasta facilitate EXCEPTIONALA, tot ceea ce trebuie sa faceti este ca dupa ce validati o factura in IESIRI, sa va alegeti cum anume doriti sa o tipariti:
- pe suport pre-tiparit
- pe o hartie goala

Pe suport de hartie goala, se apasa butonul TIPARIRE, BIFEZ optiunea FARA FORMULAR, va alegeti tipul de format A4, sau A5, si apasati butonul OK.

Pe suport pre-tiparit, jos, exista o "eticheta" numita CONFIGURARE FORMULAR. Tipariti pe o coala de hartie goala si vedeti unde anume tipareste programul cifrele, denumirile, etc. Aveti acolo niste optiuni de configurare:
- cifrele pe care le gasiti acolo va ajuta sa ii spuneti programului UNDE sa tipareasca.
Exemplu: Numarul facturii va fi pus pe linia 12, coloana 75.
Din ceea ce vedeti pe coala de hartie tiparita considerati ca nu corespunde locului unde trebuie sa se tipareasca acel numar modificati punand coloana 60 iar pe linie considerati ca v-ar fi bine linia a 20-a. Scrieti salvati si dati din nou tiparire.
Faceti asa pana reusiti sa "centrati" in locurile unde programul trebuie sa treaca datele care va trebuiesc.

Succese nebanuite!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Doar daca vrei sa facturezi un HUF nu poti face. :D

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

:lol: :lol: :lol:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns