Buna ziua
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati...Sunt economist si sunt angajat cu contract de 2 ore la un SRL.Cand intocmesc declaratiile de salarii,declaratiile fiscale D100,D 300,D 390 si altele pot sa semnez eu(nume si semnatura) la declarant sau trebuie sa fie patronul?Patronul este mai mult plecat din tara si ar fi imposibil sa le semneze lunar.
Daca pot sa semnez,imi trebuie procura?Dar la banca pot sa semnez ordinele de plata in numele firmei?
Multumesc.
Semnatura
La banca iti trebuie specimen de semnatura, si sa fie ''PRIMA'' ( personal nu sfatuiesc pe nimeni, sa semneze pentru banca, lasa administratorul , sunt banii lui)
Declaratiile , indiferent care, le semnez eu, de multi ani (tot pentru ca administratorul este plecat), raspunderea este a celui care le-a intocmit.
Declaratiile , indiferent care, le semnez eu, de multi ani (tot pentru ca administratorul este plecat), raspunderea este a celui care le-a intocmit.
Eu zic sa urmezi sfatul lui CiuleiL: NU platesti niciodata pe banii altuia!
Patronul are posibilitatea sa plateasca folosind MULTICASH/direct prin internet.
Am cazuri din astea in care ei stau afara si eu p'aici, eu le trimit ordinele de plata in format PDF si ei le achita folosind una din acele formule de plata.
Si tot in acord cu CiuleiL legat de declaratii: corect e cum spune!
Patronul are posibilitatea sa plateasca folosind MULTICASH/direct prin internet.
Am cazuri din astea in care ei stau afara si eu p'aici, eu le trimit ordinele de plata in format PDF si ei le achita folosind una din acele formule de plata.
Si tot in acord cu CiuleiL legat de declaratii: corect e cum spune!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!