declaratii
declaratii
Buna ziua.Am intarziat cu declaratia 101 10 zile si nu mia mai primit nici declaratia 300si 100,am facut un memoriu si am fost sa vad daca mi-a aprobat.A vazut ca societatea are datorii si nu a fost de acord sa mi le inregistreze.Erau persoane care veneau si le inregistra declaratii nedepuse in termen!intrebare mea este legal din cauza datoriilor sa nu ti de dea un raspuns?
Din ce am inteles este cam asa:
Daca ai datorii, iti vor primi declaratiile cu AVERTISMENT DOAR DACA achiti TOATE DATORIILE catre ei: "Daca achitati absolut toate datoriile, pentru declaratiile nedepuse va dam avertisment.".
Pe de cealalta parte:
- cine te-a pus sa nu le trimiti prin poasta pe celelalte declaratii daca nu ti le-a primit?
Daca ai datorii, iti vor primi declaratiile cu AVERTISMENT DOAR DACA achiti TOATE DATORIILE catre ei: "Daca achitati absolut toate datoriile, pentru declaratiile nedepuse va dam avertisment.".
Pe de cealalta parte:
- cine te-a pus sa nu le trimiti prin poasta pe celelalte declaratii daca nu ti le-a primit?
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Buna seara ,va rog sa-mi spuneti si mie ce declaratii s-au modificat prin versiunea 3.0338 pentru ca eu nu am fost anuntata ca s-a modifcat eu pe data de 03.05.2009 am descarcat versiunea 3.0337 si am facut si declaratiile pe care le-am trimis azi la Bucuresti pentru a le depune maine , trebuie sa sun persoana respectiva sa nu le duca pana nu fac altele.Daca nu intram in seara asta pe forum nici nu-mi dadeam seama ca s-a modificat versiunea. Multumesc mult celor care ma vor ajuta.
1. CAS - se poate genera si pt.salariati in somaj tehnic ( cf.Ord.28/2009)
versiunea 9.03 /2009. Asta s-o refaci neaparat, ca altfel nu cred ca ti-o primeste la Casa de Pensii
2. Itm - iti calculeaza comision pt. indemnizatia de somaj tehnic, chiar daca nu ai fond lunar de salarii ( ai un singur angajat, in somaj tehnic)
3. Celelalte declaratii se pot lista si cu valori zero. (nu stiu daca cu versiunile anterioare s-a putut lista cu zero sau nu, nu am avut asemenea situatie).
versiunea 9.03 /2009. Asta s-o refaci neaparat, ca altfel nu cred ca ti-o primeste la Casa de Pensii
2. Itm - iti calculeaza comision pt. indemnizatia de somaj tehnic, chiar daca nu ai fond lunar de salarii ( ai un singur angajat, in somaj tehnic)
3. Celelalte declaratii se pot lista si cu valori zero. (nu stiu daca cu versiunile anterioare s-a putut lista cu zero sau nu, nu am avut asemenea situatie).
-
-
declaratia 200
buna ziua
am o intrebare. daca am un PFA si anu trecut am omis sa-mi trec in declaratia 200 o suma din veniturile din anul 2007, acuma cand am intocmit declaratia pe anul 2008 mi-am dat seama de greseala, oare pot sa le trec impreuna cu cele din anul 2008?
multumesc
crina
am o intrebare. daca am un PFA si anu trecut am omis sa-mi trec in declaratia 200 o suma din veniturile din anul 2007, acuma cand am intocmit declaratia pe anul 2008 mi-am dat seama de greseala, oare pot sa le trec impreuna cu cele din anul 2008?
multumesc
crina
O cunostinta are o firma care nu a desfasurat nici o zi de activitate si depune trim. decl. 100 pe 0. Acum a avut probleme serioase de sanatate si a uitat sa mearga la SC de contabilitate care se ocupa de firma lui ptr. listarea D100 ( el duce D la Finante).Problema e ca mai are un avertisment ptr. depunere D100 cu intarziere.Daca le trimite prin posta poate scapa de amenda ?
Ce se poate intampla ? cat este amenda ? multumesc.
Ce se poate intampla ? cat este amenda ? multumesc.