probleme conturi analitice

sumanariua

probleme conturi analitice

#1 Mesaj de sumanariua »

Buna ziua! O intrebare ptr.cei care ma pot ajuta...Am creat conturi analitice la 4426, 4427 dar atunci cand introduc la intrari ,iesiri nu am posibilitatea sa selectez analiticul de care am nevoie.Imi pune implicit 4427 sau 4426 dupa caz. Mentionez ca firma are 2 puncte de lucru si mi s-a cerut sa tin evidenta TVa ului separat. Pana acum am modificat manual in articole contabile conturile dar ma gandesc ca poate exista o cale mai simpla.
O alta problema o am cu contul 5311, am creat analitice la cele 2 puncte de lucru si e Ok doar ca, la imprimare mi-as dori sa pot imprima doar 5311 sintetic. Si am vazut ca nu se poate...
Astept parerile voastre ! Va multumesc.

teodorg133

#2 Mesaj de teodorg133 »

ai creeat analit la tva doar in plan de conturi, dar vezi ca ele sunt si in config.societ, la conturi automate..poate ca treb si acolo analit.....iar la ct casa, listezi separat..si tottalul este suma lor !...- desi stiu, din exper.cu garda :wink: ca ai voie UN SINGUR REGISTRU DE CASA.... si eu am mai multe pcte de lucru la o firma, dar introduc toate docum.in acelasi registru in calc....!!!
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

sumanariua

#3 Mesaj de sumanariua »

Pai nu am cum sa introduc documentele in acelasi registru de casa....pentru ca la f.punct de lucru se tine evidenta incasarilor si platilor separat..Eu deja am creat analiticele la 5311 ,le folosesc la incasari doar ca mi-as dori ca atunci cand listez sa-mi permita listarea doar 5311. Cei de la Saga ar trebui sa faca posibil acest lucru si sa rezolve aceasta problema. :)

petriself

#4 Mesaj de petriself »

Inseamna ca nu ai creat corect analiticele la 5311. Trebuiau create amandoua analiticele din radacina lui 5311.
Eu asa am la banci si imi vizualizeaza in balanta numai sinteticul. Operez pe ficare banca in parte.

sumanariua

#5 Mesaj de sumanariua »

Dar cum ar fi trebuit sa le creez? Eu asa am facut...am intrat in plan conturi si am creat acolo analiticile la 5311 si anume -5311.01 si 5311.02 .Nu e corect asa? Pot sa spun ca si la mine in balanta pot alege sa se vada doar r sinteticul 5311 dar pe mine ma intereseaza mai mult atunci cand listez registrul de casa, sa pot lista doar 5311. Si cand aleg contul 5311 nu-mi apare nimic. Ce pot sa mai fac acum?

paturcai

#6 Mesaj de paturcai »

Daca s-au creat analitice pentru casa/banca, se listeaza numai acele analitice.
Daca vrei o fisa a contului 5311 sintetic, se poate ducandu-te in Listari, fisa cont si listezi de acolo.
Altfel nu se poate.
Cum adica?
Intamplator am doua Registre de casa, si eu vreau sa le tiparesc ca si cum ar fi un singur registru?
La ce-mi foloseste chestia asta?
Daca doresti contul de casa/banca, alegi - cum am scris mai sus - fisa contului respectiv si dai la tiparit.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns