BILANT
BILANT
- CHELT ACTIV DE BAZA
- CHLET ACTIV AUIXILIARE
- CHELT INDIRRECT DE PRODUCTIE
CHLET GENERAL DE ADMINISTRATIE
CARE CONTURI PT FIECAREEEE?
- CHLET ACTIV AUIXILIARE
- CHELT INDIRRECT DE PRODUCTIE
CHLET GENERAL DE ADMINISTRATIE
CARE CONTURI PT FIECAREEEE?
-
probleme la preluarea datelor precedente la bilantul anaf
Va rog sa-mi dati si mie o sugestie despre cum pot rezolva o problema care nu are legatura cu Saga.Lucrez si pe alte programe de contabilitate-la clienti.Am descarcat de pe site-ul Anaf programul de bilant dar nu reusesc sa preiau datele precedente;indiferent cu ce perioada incep preluarea(30.06.2008 sau 31.12.2008),in a doua faza imi sterge datele din prima perioada.
In primul rand daca faci un bilant cu programul celor de la ANAF atunci preiei datele precedente dupa care introduci datele curente.
Preluarea datelor precedente se face usor (zic eu).
De exemplu faci bilantul la 30.06.2009 (care il gasesti de obicei in C:\Program Files\Bilant 0609), pentru a incepe ai nevoie de datele precedente care se gasesc de obicei in C:\Program Files\Bilant 0608, adica cand apesi pe "preluare date an precedent" ti se deschide o fereastra, dai un click dublu pe "program files", dupa care cauti "Bilant 0608", precum firma a carei baza de date vrei sa preiei (cauti dupa codul fiscal) si deschizi folderul, bifezi la "bilant prescurtat" si apesi start, cam atat.
Daca nu am reusit sa te lamuresc, zi-mi si incerc altfel.
Preluarea datelor precedente se face usor (zic eu).
De exemplu faci bilantul la 30.06.2009 (care il gasesti de obicei in C:\Program Files\Bilant 0609), pentru a incepe ai nevoie de datele precedente care se gasesc de obicei in C:\Program Files\Bilant 0608, adica cand apesi pe "preluare date an precedent" ti se deschide o fereastra, dai un click dublu pe "program files", dupa care cauti "Bilant 0608", precum firma a carei baza de date vrei sa preiei (cauti dupa codul fiscal) si deschizi folderul, bifezi la "bilant prescurtat" si apesi start, cam atat.
Daca nu am reusit sa te lamuresc, zi-mi si incerc altfel.
-
-
Am prins o ora nepotrivita pentru o problema ptr. care va rog s-mi acordati sprijin spre solutionare.
In balanta la 30.06 imi apar sume referitoare la C.Medicale neplatite de Casa de sanatate astfel :cont 4311 sold creditor -7127 (minus 7127)
Cind incerc sa incarc balanta in aplicatia bilant de la MF, desi tastez la C431 sold creditor -7127,ptr.( F10 r.06)aplicatia imi preia +-7127 si-mi majoreaza totalul la R14 cu aceasta suma. Unde gresesc???
Multumesc anticipat !
In balanta la 30.06 imi apar sume referitoare la C.Medicale neplatite de Casa de sanatate astfel :cont 4311 sold creditor -7127 (minus 7127)
Cind incerc sa incarc balanta in aplicatia bilant de la MF, desi tastez la C431 sold creditor -7127,ptr.( F10 r.06)aplicatia imi preia +-7127 si-mi majoreaza totalul la R14 cu aceasta suma. Unde gresesc???
Multumesc anticipat !
-
E logic ca o datorie cu minus devine creanta dar cum se transpune din balanta in bilant aceasta stuatie? Probabil trebuie sa o trec manual in bilant pe rindul 06, ptr. ca la preluarea datelor din balanta, in bilant, ptr. contul 431 am optiunea SD+F10.06 sau SC+F10.14.Care din cele 2 optiuni este conforma cu balanta mea ? Multumesc mult !tomac scrie:Nu se trece la datorii ci la creanţe.
-
-