711 SI 121 !!!!
-
711 SI 121 !!!!
SUNT MICROINTREPRINDERE !!! PE 121 IMI RAMANE SOLD CREDITOR SI CU VALOAREA LUI 711 !!! DACA LAS ASA E VREO PROBLEMA ????CA DOAR PLATESC 3 % PE VENITURI FARA CELE DIN VARIATIA STOCURILOR 711 !!!!SI SE VEDE SUMA CARE NU INTRA LA CALCUL PE RULAJUL LUI 711 !!!! DE ALTFEL SI PROGRAMUL IMI CALCULEAZA AUTOMAT IMPOZITUL DOAR LA VALOAREA VENITURILOR DIN VANZARI SI SCADE VALOAREA LUI 711 !!! AM VRUT DOAR SA INTREB DACA E VREO [PROBLEMA CA 121 APARE PE CREDIT CU 711 CU TOT !!! FINANTELE NU AU CE ZICE PENTRU CA ASA SCRIE IN LEGE ....DAR PROBLEMA CRED CA E LA BILANT DE SFARSIT DE AN !!!! CE SA FAC ? ????????????
1. Aveți 5 mesaje postate integral cu majuscule. Dacă mai postați așa vi le șterg automat fără niciun alt avertisment prealabil.
2.Contul 711 nu se ia în considerare la determinarea bazei de calcul a impozitului pe venituri datorat de microintreprinderi. Vedeți codul fiscal, Ttlul. IV, art.108
2.Contul 711 nu se ia în considerare la determinarea bazei de calcul a impozitului pe venituri datorat de microintreprinderi. Vedeți codul fiscal, Ttlul. IV, art.108
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.