cere tip eliberare carti de munca
-
cere tip eliberare carti de munca
Ma ajuta cineva cu o astfel de cerere doresc sa fac la angajatii care nu au carte de munca.Va multumesc
Angajatii trebuie sa dea o declaratie olografa (scrisa de manuta lor):
DECLARATIE,
Subsemnatul (datele de stare civila: nume, prenume, adresa, etc), declar pe propria raspundere ca nu am avut intocmit carnet de munca si nici nu am beneficiat de niciun ajutor social de la Stat.
Semnatura
Data
Firma va face o cerere catre ITM:
CATRE,
ITM...
Prin prezenta va rugam a aproba cumpararea a .... carnete de munca pentru angajatul/angajatii noastri ....
- nume, prenume, CNP
- nume, prenume, CNP
Director general,
Stampila.
Cu aceasta cerere (avand in spate si declaratia olografa a fiecarui angajat) se merge la ITM si se obtine o viza.
Cu cererea pe care este trecuta acea viza se merge si se cumpara carnetul/carnetele de munca. Costul unui carnet= aproape 5 lei.
Pentru Bucuresti se merge in Piata Amzei.
DECLARATIE,
Subsemnatul (datele de stare civila: nume, prenume, adresa, etc), declar pe propria raspundere ca nu am avut intocmit carnet de munca si nici nu am beneficiat de niciun ajutor social de la Stat.
Semnatura
Data
Firma va face o cerere catre ITM:
CATRE,
ITM...
Prin prezenta va rugam a aproba cumpararea a .... carnete de munca pentru angajatul/angajatii noastri ....
- nume, prenume, CNP
- nume, prenume, CNP
Director general,
Stampila.
Cu aceasta cerere (avand in spate si declaratia olografa a fiecarui angajat) se merge la ITM si se obtine o viza.
Cu cererea pe care este trecuta acea viza se merge si se cumpara carnetul/carnetele de munca. Costul unui carnet= aproape 5 lei.
Pentru Bucuresti se merge in Piata Amzei.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
la oradea,e mai simplu.
1.angajatul da o declaratie pe proprie raspundere ca nu i s-a mai intocmit niciodata carnet de munca.
2.cu declaratia se duce la directia de munca si protectie sociala bihor,unde primeste o cerere tip pe care o completeaza.trebuie stampilata.
3.are nevoie de delegatie pt ridicare de marfuri
4.imputernicire
cam atat am avut eu nevoie.
1.angajatul da o declaratie pe proprie raspundere ca nu i s-a mai intocmit niciodata carnet de munca.
2.cu declaratia se duce la directia de munca si protectie sociala bihor,unde primeste o cerere tip pe care o completeaza.trebuie stampilata.
3.are nevoie de delegatie pt ridicare de marfuri
4.imputernicire
cam atat am avut eu nevoie.
Re: cere tip eliberare carti de munca
toate formularele ITM
http://www.itmvrancea.ro/date.php
http://www.itmvrancea.ro/date.php
- balteanuc692