declaratii 100
-
declaratii 100
am o problema , la data de 17,07,2009 am depus declaratia 100 cu impozitul minim , este corecta adica Ș acolo unde aveam impozit pe profit mai mic este afisat , urmatoarul rand afiseaza impozitul forfetar , de plata afisand impozitul care este mai mare . Azi am fost la Finante si am vrut sa achit la o soc. impozitul forfetar dar am uitat cat am de plata . Am mers la ghiseu sa vad cat am de plata , cand colo 0 (zero) declaratiile erau toate inregistrate cu zero in baza lor de date . Ce fac mai am trei le introduc in programul de declaratii dat de MF ???? am varianta de saga 3.0.340 . Ati patit asa ceva careva ?
-
Eu am fost pe 23 sa depun declaratiile si nu au fost primite (D100) pentru ca era o problema la codul de bare nu aveam facuta ultima actualizare la program vezi ... http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=8546
-
Va multumesc , am sa intocmesc 710 pt cele depuse , pt cele ramase am sa descarc din nou programul . Totusi pt cei care a-ti depus verificati sa fie OK.
Am inteles ca vor fi verificate " incrucisat " declaratiile : CA cu imp minim , CA declaratie de inactivitate ... si numai de controale nu ne arde acum .
Am inteles ca vor fi verificate " incrucisat " declaratiile : CA cu imp minim , CA declaratie de inactivitate ... si numai de controale nu ne arde acum .
CA impozit minim!?.. pai bilantul de anul trecut nu e in baza lor de date?.. sa se uite la total venituri F20zapodeanui scrie:Va multumesc , am sa intocmesc 710 pt cele depuse , pt cele ramase am sa descarc din nou programul . Totusi pt cei care a-ti depus verificati sa fie OK.
iar de suspendat.. puteam sa o fac imediat dupa aparitia ordonantei..
(ca o paranteza la topic, garda a facut o vizita la niste prieteni pentru un control incrucisat, nu au gasit nimik, nu au primit nimik..si fac adresa pentru un control de fond)
-
in baza lor de date deja exista Bilantul. Iar eu ma refeream la incrucisari pe baza datelor existente la ei , adica : CA existenta la ei cu D100 , CA existenta la ei cu declaratiea de inactivitate emisa mai tarziu de Registru fiind obligatoriu sa declari impozit forfetar pt aceea perioada , ex.01.05.2009 - ...(20.06.2009).
Pentru ZapodeanuI
Impozitul minim nu se calculeaza conform cifrei de afaceri, ci vezi:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... exploatare
Impozitul minim nu se calculeaza conform cifrei de afaceri, ci vezi:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... exploatare
eu nu prea pricep..ce spui... eu ma gandeam ca ei fac ca mine.. se uita in bilant F20 pag 2.. venituri totale. scad 711.. si etc si uite impozit minim (la anumite societati eu am luat in calcul si 117, dar nu am avut diferente mari)zapodeanui scrie:in baza lor de date deja exista Bilantul. Iar eu ma refeream la incrucisari pe baza datelor existente la ei , adica : CA existenta la ei cu D100 , CA existenta la ei cu declaratiea de inactivitate emisa mai tarziu de Registru fiind obligatoriu sa declari impozit forfetar pt aceea perioada , ex.01.05.2009 - ...(20.06.2009).
CA inactivitate? exista asa ceva? declar ca nu am activitate si done.. ce cifra de afaceri pot sa am la inactivitate... 0?