Listare cu coduri de bare!

herganiec

Listare cu coduri de bare!

#1 Mesaj de herganiec »

Am o nelămurire referitor la programul de la finanţe de declaraţii fiscale şi anume la listarea cu codul de bare.
După introducere sume şi listare cu cod de bare ... nu listează complet codul de bare doar începe vreun cm şi atât. Nu dă eroare nu spune altceva nimic.
Listarea am încercat prima dată pe 2 imprimante ink jet (am încercat pe economic apoi normal, iar cînd am dat pe photo a listat , asta vineri :) ) Azi când introduc iar datele pe ultima luna (cu aceleaşi setări la imprimantă) nu mai listează decât vreun cm cod de bare şi pace.

Acum la altcineva care are imprimanta Lexmark laser ... acelaşi lucru nu merge tipărirea codului de bare .. listează tot dar cod de bare 2 mm şi iar gata. :? Am încercat să setez imprimanta pe toate rezoluţiile 600, 1200 etc tot aşa face.

Sistemul este Windows Xp cu SP1, 256 RAM şi nu cred că ar putea fi de la calculator vreo problemă.
Graba este că nu se mai primeşte la finanţe decât cu cod de bare şi nu mai vor dischetă.

Ştie careva vreo rezolvare ? La voi nu s-a îmtâmplat ? :roll:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

dogarus680

Re: Listare cu coduri de bare!

#2 Mesaj de dogarus680 »

herganiec scrie:Am o nelămurire referitor la programul de la finanţe de declaraţii fiscale şi anume la listarea cu codul de bare.
După introducere sume şi listare cu cod de bare ... nu listează complet codul de bare doar începe vreun cm şi atât. Nu dă eroare nu spune altceva nimic.
Listarea am încercat prima dată pe 2 imprimante ink jet (am încercat pe economic apoi normal, iar cînd am dat pe photo a listat , asta vineri :) ) Azi când introduc iar datele pe ultima luna (cu aceleaşi setări la imprimantă) nu mai listează decât vreun cm cod de bare şi pace.

Acum la altcineva care are imprimanta Lexmark laser ... acelaşi lucru nu merge tipărirea codului de bare .. listează tot dar cod de bare 2 mm şi iar gata. :? Am încercat să setez imprimanta pe toate rezoluţiile 600, 1200 etc tot aşa face.

Sistemul este Windows Xp cu SP1, 256 RAM şi nu cred că ar putea fi de la calculator vreo problemă.
Graba este că nu se mai primeşte la finanţe decât cu cod de bare şi nu mai vor dischetă.

Ştie careva vreo rezolvare ? La voi nu s-a îmtâmplat ? :roll:
Incearca sa intri in program din... C - Program files - Declaratii fiscale 2006 - Decl.MF 2006.exe. Am patito io. Nu mai folosi short-cut-ul de pe desktop
"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'"

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

A MERS!!! Nici nu-mi vine să cred. Sper să nu fie o întâmplare.

Am lansat programul de declaraţii de pe scurtătura de pe ecran (şi nu a făcut codul de bare sau doar parţial)
Am lasnsat programul direct de unde este instalat şi a listat cu cod de bare corect. :lol:

Mulţumesc mult.

:P :wink:
Uite că nu strică niciodată să întrebi...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns