Bilant
-
Bilant
Intampin o neconcordanta : R.11 bilant < R.66 mai mare cu ct.4428.Incerc sa modific manual si nu imi da voie. Daca mai are cineva aceeasi problema ,va rog sa imi spune-ti si mie cum a-ti rezolvat,sau daca gresesc undeva. Multumesc !
- teodorg133
R.11 bilant sunt datorii!!..ce treaba are cu 4428...iar R.66 nu exista...de unde il aveti ???
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
-
Deci: primul lucru pe care l-a verificat ( la depunerea bilantului ) a fost ca R11 din F 10 = R 66 din F 30 (R 66 este total ) iar R 66 cuprinde si 4428 ( din R 88 )
( normal ar fi sa nu fie datorie cat timp este TVA nedeductibil )
Aceasta egalitate nu figureaza in corelatii dar asta s-a cerut. Intrebarea era ,daca a mai avut cineva o situatie similara la control .
( normal ar fi sa nu fie datorie cat timp este TVA nedeductibil )
Aceasta egalitate nu figureaza in corelatii dar asta s-a cerut. Intrebarea era ,daca a mai avut cineva o situatie similara la control .
-
-
"serbanm166"
In lei ,cf L.82/1991-actualizata ,dar nu aveti operatiuni efectuate in valuta .
Citez:
Art. 3. - (1) Contabilitatea se tine in limba romana si in moneda nationala.
(2) Contabilitatea operatiunilor efectuate in valuta se tine atat in moneda nationala, cat si in valuta, potrivit reglementarilor elaborate in acest sens.
(3) Pentru necesitatile proprii de informare, persoanele prevazute la art. 1 pot opta pentru intocmirea situatiilor financiare si intr-o alta moneda.
In lei ,cf L.82/1991-actualizata ,dar nu aveti operatiuni efectuate in valuta .
Citez:
Art. 3. - (1) Contabilitatea se tine in limba romana si in moneda nationala.
(2) Contabilitatea operatiunilor efectuate in valuta se tine atat in moneda nationala, cat si in valuta, potrivit reglementarilor elaborate in acest sens.
(3) Pentru necesitatile proprii de informare, persoanele prevazute la art. 1 pot opta pentru intocmirea situatiilor financiare si intr-o alta moneda.