borderou de achizitii fd. pietii

cretum

borderou de achizitii fd. pietii

#1 Mesaj de cretum »

Va rog as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa imi cal. si tva in 4428 ptr marfa de la producator individual ( legume).In acest caz t v a deduct. nu am.Va multumesc

cretum

Re: borderou de achizitii fd. pietii

#2 Mesaj de cretum »

cretum scrie:Va rog as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa imi cal. si tva in 4428 ptr marfa de la producator individual ( legume).In acest caz t v a deduct. nu am.Va multumesc

macsimd

#3 Mesaj de macsimd »

langa procentul de adaos in partea dreapta ai doua sageti(afiseaza coloane ascunse).
dai click pe ele si apare o coloana tva vanzare, acolo pui 19.

cretum

#4 Mesaj de cretum »

Multumesc foarte mult.

cretum

#5 Mesaj de cretum »

prod. achiz. de la prod. indiv. fiind fara t v a cum e corect sa fac N I R ?E corect sa-mi calc. tva si sa bifez la nededuct?si in sit .aceasta 4426 se debiteaza si crediteaza ? dar ce se intimpla cu jurnalul de cump. si dec tva? Nu as vrea sa gresesc si din cauza asta va rog ptr. un raspuns.(mentionez ca e vorba de produse da la fd. pietii)

cretum

#6 Mesaj de cretum »

cretum scrie:prod. achiz. de la prod. indiv. fiind fara t v a cum e corect sa fac N I R ?E corect sa-mi calc. tva si sa bifez la nededuct?si in sit .aceasta 4426 se debiteaza si crediteaza ? dar ce se intimpla cu jurnalul de cump. si dec tva? Nu as vrea sa gresesc si din cauza asta va rog ptr. un raspuns.(mentionez ca e vorba de produse da la fd. pietii)

balazse

#7 Mesaj de balazse »

De ce sa pui TVA daca nu sunt platitori de TVA? (gandestete ca daca pui TVA 19% atunci o sa-ti apara in jurnal cumparari la 6-7 achizitii cu 19%, in D.300 la achizitii cu 19%, precum in D.394 care nu este corect)
Pui la TVA zero.

As dori sa te intreb de ce la ultimele postari ai mai citat o postare facuta chiar de tine?

Scrie răspuns