borderou de achizitii fd. pietii
borderou de achizitii fd. pietii
Va rog as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa imi cal. si tva in 4428 ptr marfa de la producator individual ( legume).In acest caz t v a deduct. nu am.Va multumesc
Re: borderou de achizitii fd. pietii
cretum scrie:Va rog as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa imi cal. si tva in 4428 ptr marfa de la producator individual ( legume).In acest caz t v a deduct. nu am.Va multumesc
prod. achiz. de la prod. indiv. fiind fara t v a cum e corect sa fac N I R ?E corect sa-mi calc. tva si sa bifez la nededuct?si in sit .aceasta 4426 se debiteaza si crediteaza ? dar ce se intimpla cu jurnalul de cump. si dec tva? Nu as vrea sa gresesc si din cauza asta va rog ptr. un raspuns.(mentionez ca e vorba de produse da la fd. pietii)
cretum scrie:prod. achiz. de la prod. indiv. fiind fara t v a cum e corect sa fac N I R ?E corect sa-mi calc. tva si sa bifez la nededuct?si in sit .aceasta 4426 se debiteaza si crediteaza ? dar ce se intimpla cu jurnalul de cump. si dec tva? Nu as vrea sa gresesc si din cauza asta va rog ptr. un raspuns.(mentionez ca e vorba de produse da la fd. pietii)
De ce sa pui TVA daca nu sunt platitori de TVA? (gandestete ca daca pui TVA 19% atunci o sa-ti apara in jurnal cumparari la 6-7 achizitii cu 19%, in D.300 la achizitii cu 19%, precum in D.394 care nu este corect)
Pui la TVA zero.
As dori sa te intreb de ce la ultimele postari ai mai citat o postare facuta chiar de tine?
Pui la TVA zero.
As dori sa te intreb de ce la ultimele postari ai mai citat o postare facuta chiar de tine?