jocuri de noroc
jocuri de noroc
am o sc nou infiintata cu obiect de activitate<<jocuri de noroc si pariuri sportive>> cod caen9271
-are 2 biliarde cumparate(ale sc)
-are 2 jocuri mecanice inchiriate
-are casa de marcat
ce trebuie sa fac ca si contabil?nu ma-m intinit cu astef de situatii si nu stiu ce sa fac ,de aceea am nevoie de ajutor.
multumesc oricui imi da o mina de ajutor.
maria
-are 2 biliarde cumparate(ale sc)
-are 2 jocuri mecanice inchiriate
-are casa de marcat
ce trebuie sa fac ca si contabil?nu ma-m intinit cu astef de situatii si nu stiu ce sa fac ,de aceea am nevoie de ajutor.
multumesc oricui imi da o mina de ajutor.
maria
jocuri de noroc
ce pot sa-ti spun >
1 biliard -din valoarea incasata se deduce TVA . Se inregistreaza incasarile pe casa de marcat > Ca venituri eu le contabilizaz in ct 704
2.jocurile de noroc Toate incasarile (atentie tot ce se introduce in aparat se bate pe casa de marcat adica impuls , pret, valoare ) _obligatoriu pt Garda . In cazul in care intr-o zi aparatele ies pe minus se face disp plata pe suma respectiva . Cont 708 pt contabilitate . Acum depinde cuim este incheiat contractul de inchiriere ?
Mai vorbim .
1 biliard -din valoarea incasata se deduce TVA . Se inregistreaza incasarile pe casa de marcat > Ca venituri eu le contabilizaz in ct 704
2.jocurile de noroc Toate incasarile (atentie tot ce se introduce in aparat se bate pe casa de marcat adica impuls , pret, valoare ) _obligatoriu pt Garda . In cazul in care intr-o zi aparatele ies pe minus se face disp plata pe suma respectiva . Cont 708 pt contabilitate . Acum depinde cuim este incheiat contractul de inchiriere ?
Mai vorbim .
-
jocuri de noroc
in masura in care stiu iti spun informatiile cerute.
-
JOCURI DE NOROC

-
-
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=198
mura-n-gura nu se poate
mura-n-gura nu se poate
jocuri de noroc
unde inregistrati platile anticipate pt jocuri ? eu le inreg in ct 205 si in luna urmatoare fac :6811=2805, iar ct 205 il inchid la expirarea licentei .
voi cum procedati ?
voi cum procedati ?
jocuri de noroc
este o licenta propriuzisa. platesc anticipat cate 546 ron /ap pentru elib acestor licente . + taxa pt luna urmatoare 94 ron/ap , iar apoi dupa ce intra dosarul cu f.f.f. multe documente intra in comisia de avizare la MF se elibereaza licenta propriuzisa .