Se platesc contributiile la administratia financiara daca declaratiile 102 nu au fost depuse de un an de zile? S-a depus doar declaratia 100 lunar. Cu aceste probleme se confrunta o asociatie de proprietari care a avut un administrator care nu a depus declaratia 102 si nici decl. 010.
Declaratia 010 cum se declara, trimestrial sau semestrial pt asociatia de proprietari? Si de cand se declara? Stiu ca din 2008 s-au facut schimbari.
Multumesc
declaratie nedepusa-platesc sau nu contributiile?
-
1.D.100 se depune lunar daca aveti contracte/conventii civile ,la care retineti doar impozitul de 16% sau 10%.Nu e cazul dep. si-a D.102.
2. D.100 si 102 se depune semestrial in cazul contractelor de munca.
3. D.010 la infiintarea asociatiei .
4. D.010 de mentiuni ,de cate ori aveti modificari in vectorul fiscal.
Sunteti obligat/a a depune decl. nedepuse si-a face plata obligatiilor restante.
2. D.100 si 102 se depune semestrial in cazul contractelor de munca.
3. D.010 la infiintarea asociatiei .
4. D.010 de mentiuni ,de cate ori aveti modificari in vectorul fiscal.
Sunteti obligat/a a depune decl. nedepuse si-a face plata obligatiilor restante.
In completarea celor scrise de StoicaT trebuie sa vedeti cum anume sunt constituite salariile:
- daca este vorba de conventii civile se depune numai 100 (cum mentiona StoicaT)
- daca sunt contracte individuale de munca (cu timp partial) si Asociatia plateste dari salariale (CAS, pensie, somaj, etc) atunci se depune si 102
Chiar daca nu s-au depus declaratii 100 timp de 1 an, acestea se pot depune NUMAI pentru Asociatiile de Proprietari cu avertisment din urma.
Declaratia 010 se depune NUMAI daca angajatii Asociatiei sunt cu contract individual de munca cu timp partial/integral.
In rest este exact cum scrie StoicaT.
- daca este vorba de conventii civile se depune numai 100 (cum mentiona StoicaT)
- daca sunt contracte individuale de munca (cu timp partial) si Asociatia plateste dari salariale (CAS, pensie, somaj, etc) atunci se depune si 102
Chiar daca nu s-au depus declaratii 100 timp de 1 an, acestea se pot depune NUMAI pentru Asociatiile de Proprietari cu avertisment din urma.
Declaratia 010 se depune NUMAI daca angajatii Asociatiei sunt cu contract individual de munca cu timp partial/integral.
In rest este exact cum scrie StoicaT.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!