aviz insotire a marfii

vinczellero

aviz insotire a marfii

#1 Mesaj de vinczellero »

va salut !!! am si eu o problema !!! tin evidenta la o microintreprindere care cultiva legume in sere !!! produsele obtinute le vindem la piata !intrebarea mea este daca pot sa fac receptie prin nota de receptie si apoi cand livrez produsele la piata fac aviz de insotire a marfii in care trec cantitatile fara pret pentru ca pretul la piata este diferit in anumite momente ale aceleeasi zile si la acelasi produs ?apoi incasarile le inregistrez prin bonul de la casa de marcat !!!evidenta produse o tin la pret vanzare si la sfarsitul zilei fac pretul mediu la fiecare produs vandut ...
si avizul pot sa il folosesc pentru descarcare de gestiune produse vandute ?

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Sa judecam logic:
Eu nu pot vinde nimic sub pretul minim. Pretul minim pentru mine reprezinta tot efortul/cheltuiala pe care am depus-o ca sa am acel produs bun de vandut.
Cand am scos cartoful din pamant i-am pus pretul minim care imi acopera atat cheltuielile directe cat si cele indirecte (unde-i ApetreM cu fineturile lui legate de acest aspect :wink: ).
Bunoara, pretul de plecare de la mine din curte este de 0,7 lei/kg. Cand ajung la piata (pentru ca imi pun in calcul transportul, chiria la taraba, etc) il vand pe acel Kg cu 1,4 lei. Restul e CanCan.
:wink:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns