actualizare data calendaristica la program

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
neagur

actualizare data calendaristica la program

#1 Mesaj de neagur »

Buna ziua!

Va rog, daca stie cineva sa-mi spuna cum pot modifica data la program? Atunci cand deschid Saga, de cateva zile parca "a ramas in urma" e o diferenta de 8 zile, acum de exemplu este 17 august conform programului.Si daca intru pe fereastra din dreapta cu data, o pot modifica pe moment, dar daca ies si reintru in program, modificarea nu ramane, este iar 17 august..Stie cineva ce se poate face?
Multumesc anticipat

Roxana N.

gagium936

#2 Mesaj de gagium936 »

Cred ca ai aceasta problema din cauza faptului ca bateria ta de pe placa de baza trebuie schimbata. Prieteneste iti spun ca este vorba despre o baterie CR2032. Se gaseste la orice magazin care vinde baterii (in principiu).
http://magazinelwest.ro/produse//catalo ... cts_id=418
Revenind la rugamintea ta, cred ca solutia (asta pana vei pune o baterie noua) dupa ce deschizi calculatorul, te duci in dreapta jos acolo unde este afisata ora --> click dreapta --> Adjust Date/Time --> Setezi ora care iti convine -->Ok si gata ...
Asta pana vei da "Restart" sau "Turn Off"

Succes !
Keep Walking!

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

verificati data calculatorului pe care lucrati.
programul Saga preia data si ora cum e setata pe calculator. din aceasta cauza "ramane in urma".. :lol:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns