propunere pt scadenta automata la clienti

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
herganiec

propunere pt scadenta automata la clienti

#1 Mesaj de herganiec »

o firma emite multe facturi pe zi catre clienti si cu majoritatea are semnate contracte referitor la scadenta de plata 5,7,10,15,30 zile ciar si la 45 de zile.

propunerea ar fi ca la fisierul de clienti sa fie o coloana in plus unde sa pot pune <zile> si cand emit facturile pt clienti, programul sa-mi completeze automat data scadentei, calculata dupa data facturii introdusa de operator.

ar fi de un real ajutor mai ales pt firmele cu productie (brutari, firme de cathering, etc) care emit zinic zeci de facturi la diverse termene de scadenta si programul ar completa automat data scadentei fara sa mai greseasca operatorul.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

butnarur

#2 Mesaj de butnarur »

sustin si eu aceasta propunere :) ..

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

este rezolvata problema, Exita campul <Scad> in fisierul de clienti si de furnizori unde se poate completa nr de zile de scadenta.

Nu am stiut dar am intrebat si merge.!! :P
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tomac

#4 Mesaj de tomac »

A existat întotdeauna acel cîmp :)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

o fi existat , dar nu am stiut pt ce se foloseste.. nu imi aduc aminte sa fi citit despre aceasta modificare benefica in vreo versiune de program..

bine ca este asta e important..

butnarur

#6 Mesaj de butnarur »

si eu introduceam data scadenta la introducerea facturii......daca cascam ochii mai bine :oops:...

septimiuv

#7 Mesaj de septimiuv »

herganiec scrie:o fi existat , dar nu am stiut pt ce se foloseste.. nu imi aduc aminte sa fi citit despre aceasta modificare benefica in vreo versiune de program..

bine ca este asta e important..
pai nu a fost nici o modificare
e acea coloana acolo de cand lumea, de cand exista programul :lol:

Încuiat