transfer actualizare

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
constantinv970

transfer actualizare

#1 Mesaj de constantinv970 »

Help!
Am un calculator cu conexiune la internet,unde primesc actualizarile la program.Cum transfer intr-un alt calculator actualizarile?Precizez ca in al 2lea calculator am programul Saga C pe care lucrez.Intreb inainte,ca sa nu fac vreo greseala si sa mi se piarda datele din calc.
Va multumesc de ajutor!

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Banuiesc ca actualizarea nu se face automat.
Si chiar daca s-ar face tot nu ar fi o problema.
Fisierul responsabil de actualizare se gaseste in directorul unde SAGA este instalata:
SAGA\ACTUALIZARI\
Deci in directorul/dosarul galben in care SAGA se afla, mai exista un alt director/dosar galben pe care-l cheama ACTUALIZARI, acolo se gaseste un fisier numit: SetupC_Update342.exe
Acest fisier se copiaza pe un suport: stick, CD, DVD, etc si se transporta la celalalt computer si de acolo se instaleaza dand dublu click pe SetupC_Update342.exe
Daca cele 2 calculatoare sunt legate in retea, atunci se copiaza acest fisier prin retea.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

constantinv970

#3 Mesaj de constantinv970 »

Ma gandeam ca prin stick sa fac transferul,dar nu stiam ce fisier sa caut .Pe calculatorul pe care eu lucrez am ultima actualizare vers c3.0.338,sper ca nu e nici o problema daca actualizez direct cu ultima actualizare.Cele 2 calculatoare nu sunt in retea.
Oricum multumesc ptr indrumari.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Datele nu se pierd daca asta era intrebarea subliminala.
Important este sa existe licenta pe acel calculator unde se facec actualizarea.
In rest.....merge de rupe!

constantinv970

#5 Mesaj de constantinv970 »

am abonament ptr saga c
am copiat fisierul setup exe.saga c 3.0.342 pe un stick si l-am copiat din nou pe calc cu progr de lucru,numai ca am tot versiunea veche 338;
nu ma descurc,nu stiu unde gresesc
cand deschid progr de lucru unde am datele deja intorduse e tot vers 338
helppppp!

constantinv970

#6 Mesaj de constantinv970 »

[quote="constantinv970"]am abonament ptr saga c
am copiat fisierul setup exe.saga c 3.0.342 pe un stick si l-am copiat din nou pe calc cu progr de lucru,numai ca am tot versiunea veche 338;
nu ma descurc,nu stiu unde gresesc
cand deschid progr de lucru unde am datele deja intorduse e tot vers 338
helppppp!
azi am tot facut incercari
am copiat progr cu date vers 338 pe stick,l-am dus in calc cu conex la internet si pe el am desc vers noua,apoi din nou pe stick pe calc celalalt....si alta traznaie imi aparea alt cod de identificare si codul de activare care il am eu nici ala nu mai era bun.....m-am inpotmolit de tot;
daca puteti si aveti rabdare sa-mi spuneti ce sa fac ca nu mai stiu....

paturcai

#7 Mesaj de paturcai »

Important este cum il cheama pe directorul in care exista SAGA.
Repet:
Nu faceti actualizarea automat ci descarcati versiune FREE care se afla pe site.
Pasul 2:
Cand dati instalare ca si cum SAGA nu este instalata pe acel calculator, cand vedeti invitatia sa alegeti UNDE SA INSTALATI SAGA, apasati pe rasfoieste/browse, si acolo cautati UNDE ESTE DIRECTORUL SAGA.
Il veti gasi, el trebuie sa fie pe urmatoarea cale:
My computer--->(dublu click)Local disk C----->SAGA C.3.0
Sa fiti sigura ca atunci cand apasati NEXT, calea pe care se instaleaza SAGA este:
C:\SAGA C.3.0

SI NU ASA:
C:\SAGA C.3.0\SAGA C.3.0 <---------- IN CELE MAI MULTE CAZURI utilizatorii nu iau in seama ca SAGA va crea un nou director in directorul deja existent.
Atentie deci!

voinean

#8 Mesaj de voinean »

Am o problema la actualizarea 343 ,cind descarc actualizarea Setup.exe si-i dau RUN am un mesaj referitor la lungimea diferita a Setup.exe si mi se cere sa descarc din nou actualizarea .Precizez ca posed licenta pentru SAGA C.

dragane589

actualizare

#9 Mesaj de dragane589 »

descarca actualizarea din -ajutor-actualizare automata

balazse

#10 Mesaj de balazse »

Sau apasand "Mirror 2".

Scrie răspuns