IBAN nou ITM

septimiuv

IBAN nou ITM

#1 Mesaj de septimiuv »

detalii aici

butnarur

#2 Mesaj de butnarur »

si in provincie s-a schimbat contul ... :roll: noroc ca am avut de inregistrat cateva contracte, altfel nu stiam si plateam in contul vechi :x
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)

septimiuv

#3 Mesaj de septimiuv »

astia chiar sunt handicapati
daca cineva poate sa imi explice de ce schimbi contul de la trezorerie cu alt cont la trezorerie in mijlocul perioadei de plata a contributiei, eu ma las de meserie si ma duc la vandut de dovleci in piata (si asa e perioada lor) :evil:

teodorg133

#4 Mesaj de teodorg133 »

septimiuv scrie:astia chiar sunt handicapati
daca cineva poate sa imi explice de ce schimbi contul de la trezorerie cu alt cont la trezorerie in mijlocul perioadei de plata a contributiei, eu ma las de meserie si ma duc la vandut de dovleci in piata (si asa e perioada lor) :evil:
...si varza... :wink:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

popescui151

#5 Mesaj de popescui151 »

eu am facut plata in contul vechi si nu am primit nici o eroare de la banca....stie cineva daca banii au ajuns unde trebuie sau trebuie facute "sapaturi"

teodorg133

#6 Mesaj de teodorg133 »

Au ajuns bine, unde trebuie...si la Constanta s-a schimbat iban ITM si am sunat sa intreb, pt ca si la noi unii au mai facut inca plati in contul vechi...mi s-a spus ca este OK , inca se mai poate si in contul vechi... :wink:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

nesea

#7 Mesaj de nesea »

Aveti dreptate d-le Septimiu ,unii sunt varza in gandire si ne ametesc pe noi cu modificarile visate noaptea! Chiar :noapte buna!

Scrie răspuns