Ma chinui de 2 zile sa invat sa folosesc programul...s-a lasat cu omuciderea mouse-ului si o mare durere de cap.
In concluzie am multe intrebari care par puerile pentru altii si existentiale pentru mine.
Sper sa nu va pierdeti rabdarea si sa primesc un raspuns.

Voi insira lista de intrebari (mentionez ca am cautat raspunsurile prin postarile anterioare si nu am reusit decat sa ma derutez si mai mult):
1) Nu pot utiliza programul in retea. Am descarcat programul pe celalalt calculator, dar nu reusesc sa ma autentific si sa il conectez la calculatorul-server.
2) Ce metoda contabila ar trebui sa folosesc daca vreau sa tin evidenta stocurilor si NIR-urile sa contina doar prima parte (cea corespondenta facturii). Pana acum corelam preturile de pe facturile de intrare cu cele de iesire ceea ce imi lua foarte mult timp.
3) Am introdus furnizorii si am incercat sa adaug intrarile pentru fiecare furnizor, insa nu pot da coduri la produse ( fiind un service auto codurile la piese sunt primul criteriu cu care se lucreaza) plus ca imi afiseaza 4 zecimale dupa ultima cifra si de obicei lucrez doar cu 2.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!