Buna ziua.
Am o nelamurire.Am mai multe facturi pe care nu le-am incasat si nici nu le voi incasa din diverse motive,dar pt care am platit deja impozitul.As vrea sa trec aceste facturi pe cheltuiala,facnd facturi storno pe ele pe baza unui act oficial cum ca firm acare trebuia sa achite aceste facturi s-a desfiintat.Este posibil?Daca nu va rog sa imi dati un sfat pt rezolvarea acestei situatii.
In aceasta situatie nu se emite factura, in rosu, de stornare. In niciun caz nu se face asa ceva.
Se trec pe cheltuieli.
In SAGA intrati pe iesiri si apasati butonul "Iesire" si la cont plata introduceti contul 654.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Exista o limita pentru valoarea facturilor neincasate pe care le pot trece in contul 654? Eu am un client din 2007 pe care nu pot sa-l incasez cu facturi totale in valoare de cc 100 000lei
Nu exista, legal, o limita dupa stiinta mea. Exista doar un anumit tratament fiscal. Unele sume pot fi deductibile. Daca vaeti o suma asa de mare de incasat de ce nu declansati procedura de insolventa impotriva lui?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
tomac scrie:Nu exista, legal, o limita dupa stiinta mea. Exista doar un anumit tratament fiscal. Unele sume pot fi deductibile. Daca vaeti o suma asa de mare de incasat de ce nu declansati procedura de insolventa impotriva lui?