registru de salariati in forma electronica

Scrie răspuns
septimiuv

#31 Mesaj de septimiuv »

ce e ingrosat e intrebarea initiala

Buna ziua,

Campul "seria si numarul carnetului de munca" poate fi completat cu valoarea “0” pentru a putea continua introducerea salariatilor. Aceste informatii se pot introduce ulterior, in momentul in care le aflati, prin operatiunea “corectie informatii”.
Pentru salariatii care nu detin carnete de munca, sugeram completarea acestui camp cu “NU ARE”.

Pentru alte detalii reveniti pe http://www.inspectiamuncii.ro
Va multumim

> buna ziua,
> domnilor scoateti casuta cu seria si numarul cartilor de munca ca este inuman sa cauti prin arhiva ITM-ului cartile de munca ale angajatilor; + ca registrul in format de hartie nu cerea acest lucru + in HG 161 nu se cere aceasta informatie
>
> multumesc anticipat

Doriana

Re: serie nr cm

#32 Mesaj de Doriana »

baciul scrie:si cum cartile de munca sunt la itm, de unde sa scriem seria si nr.

si cei care nu au carti de munca, au doar contracte de munca ca nu se gasesc carnete de munca?

scriem numarul contractului de munca nu??

cu stima
\baciul
poti cere de la itm o listare pe fiec firma si acolo apare seria si nr carti d e munca, sau faci cum a scris septimiu mai sus, pui 0 si gata, si verifici cand ai timp, asa cum ti-am scris aici....

in nici un caz nu scrii nr. contract de munca.
pe listele accelea iti apre fie nr. cartii, fie pfc /pers fara carnet/ asa ca poti folosi si aceasta varianta, la cei ce nu au....

eu sa termin balciul, le-am cumparat la cei care nu aveau si gata......
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

paraschivescuc

#33 Mesaj de paraschivescuc »

Buna ziua !

1) Ce trebuie trecut oare la campurile din SAGA de la Registrul Salariatilor denumite: "Data operarii", "Data informatiilor" ?
Eu am trecut data de 31.12.2006 la ambele pentru ce voi depune pana la 30 ianuarie 2007.
(am doi salariati "in sold" la 31.12.2006, unul angajat in 01.feb.2006 cu un act aditional in 20.iun.2006 si celalalt angajat in 19.iun.2006).

2) Ce trebuie trecut la campul "detalii" de la sectiunea Contracte ?

3) Sa inteleg ca, in cazul aparitiei unui act aditional care modifica doar salariul tarifar (cum vor fi de ex. cele pt salariul minim) acestea nu vor fi trecute la capitolul modificari pt care exista obligatia de a transmite la ITM in maxim 5 zile modificarea. Doar trebuie sa duc actul aditional in original la ITM !
Zic asta pt ca in HG 161/2006, conform Art.4 alin.3, registrul se re-transmite numai in cazurile prevazute la Art.3 alin.2., iar modificarea salariului nu este printre ele.

tirleav

#34 Mesaj de tirleav »

Inca nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu cenzorii. Va rog sa ma ajutati, ca azi miine tre sa depun registrul si nu stiu ce sa fac.

tomac

#35 Mesaj de tomac »

Nici eu nu cred că aceştia ar trebui să apară în registru de evidenţă. Nu au calitate de salariaţi.
O soluţie de compromis, pentru întocmirea registrului, ar fi să le completezi data plecării la 31/12/2006, iar după ce ai terminat cu registrul, să ştergi data plecării.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

munteanud411

Cenzori

#36 Mesaj de munteanud411 »

Atunci cind dat sa caute inregistrarile dintr-o anumita perioada, va afiseaza in stinga fiecare inregistrari o casuta. Daca o bifati, inregistrarea se preia in Registru, daca nu, nu
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

paznicum

#37 Mesaj de paznicum »

Buna si voua.
Ce anume trebuie inregistrat la sectiunea "contracte" si "modificare functie", daca nu s-a operat nimic in cursul anului 2006, in afara majorarii salariului ( 01.01.2006 ) la 370 lei ?
A predat cineva registrul fara listare ?

bucura896

#38 Mesaj de bucura896 »

Am fost sa duc reg sal la itm dar nu mi l au primit deoarece nu se pot prelua datele din saga si din nici un alt program de conta ...mi au spus sa astept ca vor mai scoate o versiune care sa poata sa le permita preluarea datelor.Sper sa se rezolve pana pe 31.03..

munteanud411

#39 Mesaj de munteanud411 »

HG 53 / 2007 - termenul e de 90 zile de la data publicarii in MOf, adica undeva pe la sfirsitul lui aprilie. Nici o grija :- la inceputul lui aprilie mai apare o hotarire cu termen la august si tot asa !
Dan-

iosiff

#40 Mesaj de iosiff »

munteanud411 scrie:HG 53 / 2007 - termenul e de 90 zile de la data publicarii in MOf, adica undeva pe la sfirsitul lui aprilie. Nici o grija :- la inceputul lui aprilie mai apare o hotarire cu termen la august si tot asa !
Daca o sa o tina in ritmul asta e posibil ca de revelion sa depunem registrul :lol:

bucura896

#41 Mesaj de bucura896 »

A incercat cineva sa depusa reg salariatilor facut in saga?? Ca eu am mai fost si acum 2 zile si iar nu mi l au primit :(

munteanud411

#42 Mesaj de munteanud411 »

La constanta se depune numai prin ITM online. Nu vad de ce n-ar merge fisierele facute pe SAGA.
Dan-

buldanc

Reg ev salariari -forma elctronica

#43 Mesaj de buldanc »

ITM Ph -L-am depus pe cel facut de Saga , si nu am avut probleme!

rubensm

Re: Reg ev salariari -forma elctronica

#44 Mesaj de rubensm »

Am obtinut utilizatorul si parola de la ITM pentru transmiterea online, dar cand apas pe" autentificare registru" sau " autentificare declaratii" imi da eroare. Cum ati reusit, ce anume gresesc? Ajutati-ma !
Multumesc!

munteanud411

#45 Mesaj de munteanud411 »

Ai primit mail de confirmare cont de la ITM? Atentie ca e un mail care iti cere sa accesezi un link.In urma acestei operatiuni ar trebui sa iti apara o pagina de la ITM Online in care ti se spune ca firma este activata
Atentie la citirea parolei de pe hirtia pe care ai primit-o de la ITM ! La Constanta abia se intelegeau literele si in loc de "s" era "a" s.a.m.d. Confrunta literele din parola cu literele din textul care insoteste parola. Nu folosi litere mari ( de tipar)
Dan-

Scrie răspuns