registru de salariati in forma electronica
- munteanud411
Itm Online
http://itmonline.inspectiamuncii.ro/itm ... 4658BDF145
coloana din stinga - Autentificare registru - cod fiscal - parola- conectare
Ti se deschide o pagina cu un "Browse" - localizezi fisierul (discheta), apoi "Vizualizare fisier.
Dupa ce iti citeste discheta - "Incarcare fisier -raport incarcare - contracte
http://itmonline.inspectiamuncii.ro/itm ... 4658BDF145
coloana din stinga - Autentificare registru - cod fiscal - parola- conectare
Ti se deschide o pagina cu un "Browse" - localizezi fisierul (discheta), apoi "Vizualizare fisier.
Dupa ce iti citeste discheta - "Incarcare fisier -raport incarcare - contracte
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/
Am fost azi 20.02.07 la itm octavian goga si nu mi-a primit registrul electronic al salariatilor, pentru ca programul lor da eroare - nu este compatibil cu saga. Am muncit atata si acum ce facem ???? Exista vreo solutie de moment??? Spuneti-ne ca mai sunt cateva zile.... 
- dupa versiunea 293 merge, dar cine stia asta, daca in actualizarea de pe site nu se precizeaza??

- dupa versiunea 293 merge, dar cine stia asta, daca in actualizarea de pe site nu se precizeaza??
Ultima oară modificat Mar Mar 20, 2007 4:51 pm de către irimiam, modificat 1 dată în total.
Înainte de a posta vă rog verificaţi încă odată datele introduse în Saga şi verificaţi totodată să aveţi instalată ultima versiune a programului.
Este foarte important să aveţi completate toate informaţiile şi în special cele despre datele caledaristice a consemnării informaţiilor, data operării, data contractului, etc.
La generarea pe dischetă trebuie să verificaţi în ecranul în care se face generarea fişierului de raportare:
- să fie selectată perioada pentru care se întocmeşte registrul, în mod corect
- să fie selectaţi doar acei salariaţi care au completate toate datele corect
În cazul în care mai apar erori, este indicat să postaţi şi ce fel de eroare vă apare pentru a se putea găsi o soluţie.
Vă înţeleg că sunteţi presaţi de timp, toţi suntem la fel, dar aşa după cum se vede pe forum, unii dintre noi au depus şi nu au avut probleme.
Este foarte important să aveţi completate toate informaţiile şi în special cele despre datele caledaristice a consemnării informaţiilor, data operării, data contractului, etc.
La generarea pe dischetă trebuie să verificaţi în ecranul în care se face generarea fişierului de raportare:
- să fie selectată perioada pentru care se întocmeşte registrul, în mod corect
- să fie selectaţi doar acei salariaţi care au completate toate datele corect
În cazul în care mai apar erori, este indicat să postaţi şi ce fel de eroare vă apare pentru a se putea găsi o soluţie.
Vă înţeleg că sunteţi presaţi de timp, toţi suntem la fel, dar aşa după cum se vede pe forum, unii dintre noi au depus şi nu au avut probleme.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
si eu am predat in bihor reg din saga,azi si merge....dar iar aceeasi intrebare...ce dovada avem ca l-am predat?....mentionez desigur ca l-am predat online...si revin cu complectari....la o alta societate nu mi l-a luat registrul dandu-mi eroare....ORA-00001 -unique constraint(IM.IX_ATICNP)violated....daca stie cineva ce inseamna...
Am si eu citeva intrebari legate de registrul electronic...
1) la perioada pentru care se intocmeste registrul am trecut 01.01.2007-20.03.2007...aete corect?....eu in februarie am mai avut angajari asa ca acum apar toti angajatii oe care -i am la ora actuala......
2) la judet am selectat Bucuresti si la localitate am selectat tot Bucuresti...oare trebuie sa selectez sectorul?...pentru ca am vazut si sectoarele trecute sub Bucuresti
3) la seria si nr cartii de munca trec B.m.s.f 0145470 exact cum este trecut in CM?
Multumesc celor care vor veni in ajutorul meu....
1) la perioada pentru care se intocmeste registrul am trecut 01.01.2007-20.03.2007...aete corect?....eu in februarie am mai avut angajari asa ca acum apar toti angajatii oe care -i am la ora actuala......
2) la judet am selectat Bucuresti si la localitate am selectat tot Bucuresti...oare trebuie sa selectez sectorul?...pentru ca am vazut si sectoarele trecute sub Bucuresti
3) la seria si nr cartii de munca trec B.m.s.f 0145470 exact cum este trecut in CM?
Multumesc celor care vor veni in ajutorul meu....
- munteanud411
pentru foltuta si altii
dovada predarii o constituie discheta impreuna cu raportul de preluare si lista de contracte tiparite de pe ITM Online.
In parteas dreapta sus a paginii de lucru de la ITM, dati click pe raport preluare( contracte), selectati cu mouse-ul - File- Print - Print selection -OK ( sau direct - File Print - ok)
dovada predarii o constituie discheta impreuna cu raportul de preluare si lista de contracte tiparite de pe ITM Online.
In parteas dreapta sus a paginii de lucru de la ITM, dati click pe raport preluare( contracte), selectati cu mouse-ul - File- Print - Print selection -OK ( sau direct - File Print - ok)
Dan-
-
EU AM DEPUS ON LINE REG DIN SAGA, SI TINAND CONT CA NU MI-A DAT NICI UN MESAJ, L-AM MAI DEPUS ODATA. IDEEA ESTE CA NU MI-A DAT NICI O EROARE, M-AM DUS LA RAPOARTE SI IMI APARE ACOLO FISIERUL UPLOADAT DE 2 ORI, IAR LA CONTRACTE IMI APARE SOCIETATEA, ANGAJATII SI CONTRACTELE. BANUIESC CA ASTA INSEAMNA CA NU AM NIMIC IN NEREGULA NU?
- munteanud411
si eu sunt curioasa ce va fi.....
la itm tm, astia sunt calmi, nici nu preiau, ca pana luni aveau state si decl, si....`lasa ca cu astea ai timp`....
super....citind de atatea erori, daca in limita calmului astora ca am timp, si imi da erori cum va da si voua, la multe firme...am cam incurcat-o sapt. asta ..!!!
luni e ult zi la state, deci marti mor d ecuriozitate sa merg la itm.....

la itm tm, astia sunt calmi, nici nu preiau, ca pana luni aveau state si decl, si....`lasa ca cu astea ai timp`....
super....citind de atatea erori, daca in limita calmului astora ca am timp, si imi da erori cum va da si voua, la multe firme...am cam incurcat-o sapt. asta ..!!!
luni e ult zi la state, deci marti mor d ecuriozitate sa merg la itm.....

Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
Nelamurire
Dupa ce am introdus datele despre contractele de munca in Tab ,, Angajatori/registru modificari ,, cand selectez perioada 01.01.2007 - 31.03.2007 imi apar salariatii de doua ori .... Este normal asa ?