registru de salariati in forma electronica
si trebe sa raman pt fiec salariat un rand? ca asa ar fi logic... e tare ..no comments...revisalul asta. mare destept ala care l-a conceput , de merge ca ceaiul !!!tomac scrie:Asa apar dar deselecteaza-i pe cei care nu au data operarii completata.
de ex la 3 salariati, sa ai 3 rd? ca mai apare 1 rd cu date generale sau aiurea, si pt salariati cate 2 rd pe fiecare...

Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
-
-
Am si eu o intrebare care suna cam asa:
La registrul salariatilor dc eu am completat in salariati numarul si data contractului de munca nu ar trebui sa fie preluat si in registrul salariatilor? Pentru ca in momentul in care selectez perioada de raportare 01.01.2007 - 30.03.2007 imi da o eroare prin care ma atentioneaza ca primul salariat din lista nu are contract de munca introdus.
Va multumesc!
La registrul salariatilor dc eu am completat in salariati numarul si data contractului de munca nu ar trebui sa fie preluat si in registrul salariatilor? Pentru ca in momentul in care selectez perioada de raportare 01.01.2007 - 30.03.2007 imi da o eroare prin care ma atentioneaza ca primul salariat din lista nu are contract de munca introdus.
Va multumesc!
- danilevicis
VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE. azi am fost sa depun prima data reg facut de saga. si nu mi l au primit.au zis ca am o eroare legata de date dar nu mi au specificat ce anume. eu credeam ca l am facut bine. am 39 de angajati. si la toti data contractului, data itm si data inceput este egala. de exemplu pt un salariat angajat la 01.07.1998 . am trecut acesta data de 3 ori in cele trei campuri. si asa si este. apoi data informatiilor este 01.01.2007 cum mi a aparut dupa ultima actualizare de la saga.apoi data consemnarii societatii 09.03.2007 si data operarii la salariati 08.03.2007.
nu stiu ce am gresit, va rog daca ma puteti ajuta. ce atatea date. parca ar fi nu stiu ce secret de stat. o mie de date. am vazut ca multa lume a depus cu succes registrul si as vrea sa stiu cum au facut.
nu stiu ce am gresit, va rog daca ma puteti ajuta. ce atatea date. parca ar fi nu stiu ce secret de stat. o mie de date. am vazut ca multa lume a depus cu succes registrul si as vrea sa stiu cum au facut.
- danilevicis
pai logica era asa. vine omul cu documentatia de angajare la mine. eu inregistrez contractul la itm cu data de intai ale lunii si ii spun omlui gata poti veni la lucru cu intai ca sa inregistrat contractul la itm. nu vad nici o problema . asa ca poate sa coincida data inceperii cu data contractului sau itm. ma rog. am sa fac niste modificari asa cum mi ai spus. inca o intrebare. daca omul a fost angajat la 01.03.2004 , eu asa il trec, nu cu 01.01.2007 , ca atunci era in baza de date, asa este nu?
-
- danilevicis