registru de salariati in forma electronica
- danilevicis
-
Doi dintre angajatii care erau in societate au plecat in cursul lunii ianuarie, resp februarie . Am intrat pe fiecare salariat in parte in "Contracte" unde nu am completat in partea din mijloc data iesirii ptr ca in instructiunile revisal scria ca acolo se specifica data iesirii numai in cazul contractelor pe perioada determinata. Modificarea la fiecare am facut-o in partea de jos, la incetare contract ....
In partea cu preluarea mi-a aparut apoi angajatul respectiv de 2 ori - o data cu tip operatie A si o data cu M .... in linia cu M, insa, nu se preia : COR, data incetarii contractului si data contractului ... asa trebuie sa fie?
In partea cu preluarea mi-a aparut apoi angajatul respectiv de 2 ori - o data cu tip operatie A si o data cu M .... in linia cu M, insa, nu se preia : COR, data incetarii contractului si data contractului ... asa trebuie sa fie?
Subscriu la intrebarea lui dogarua536....
Subscriu si eu la intrebarea lui dogarua536. Asteptam un sfat, o parere avizata din partea administratorului sau a cuiva care cunoaste daca este ok sau nu.....Personal am fost la ITM cu discheta si mi s-a zis ca nu este completat contractul, si a vea dreptate , programul salveaza in forma xml, cu doua contracte pentru fiecare angajat, asta in conditiile in care aduci adaugare la INCETARE CONTRACT, in primul contract al angajatului, din xml, este ok, toate informatiile sunt bune, urmand imediat al 2 lea contract pentru acelasi angajat, unde sunt lipsa cod cor, contract...., iar aici functionarul de la ITM avea dreptate.... Ce se intampla ??? poate TOMAC are un raspuns? sau altcineva care a mai avut modificari dupa 31.12.2006 la contracte (ex. incetare contract), sau poate chiar cineva care lucreaza la acest program....
Astept/asteptam un raspuns ......Heeeeelllpppppppp!!!!!!!!!!!
Astept/asteptam un raspuns ......Heeeeelllpppppppp!!!!!!!!!!!
Revin... pentru administrator / programatori SAGA software
Conform acestei structuri date de cei de la ITM http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/s ... %20xml.pdf fiecare angajat ar trebui sa aiba un singur contract, nu doua, chiar si in cazul in care aduci modificari la contract (ex. Incetare contract, in cazul meu).... si inca ceva, poate fi de folos pentru administrator / programatori, am constatat ca angajatul intial primeste un cod GUID atunci cand ii sunt introduse datele personale si cele intiale ale contractului, iar cand am introdus Incetare contract, a primit alt cod GUID (in fis. contract_ang_det, parca asta era...)
Speram un raspuns, cel putin eu sper la un raspuns....
Speram un raspuns, cel putin eu sper la un raspuns....
Eroare la incarcare pe site
La punerea fisierului pe site apare urm:
Data contractului: Nr./Data Contract =4 este necompletata. Date eronate.
Ce poate fi gresit? Toti sal au da si nr de contract....
Data contractului: Nr./Data Contract =4 este necompletata. Date eronate.
Ce poate fi gresit? Toti sal au da si nr de contract....
Uraaaaaaaaa am gasit
Deci:
daca s-a lucrat in program pina la vers 294 parca, la incetare aparea A M C. In 294 dispare A asa ca madicifati cu M si va merge 100%.
Spor
daca s-a lucrat in program pina la vers 294 parca, la incetare aparea A M C. In 294 dispare A asa ca madicifati cu M si va merge 100%.
Spor
Pentru popaaa111: Multumesc frumos, sincer la versiunea 294 nu am mai dat modificare la Incetare contract si am lasat cu A si bineinteles ca de fiecare data a aparut eronat, iar pentru septimiu nu pot decat sa-i multumesc pentru raspunsul dat...."concret", "exact" si "folositor" in acelasi timp
O rugaminte pentru administratorul forumului, se poate deschide un topic din partea dvs, in care sa specificati ca la aceasi versiune s-a mai corectat (ce anume s-a corectat) ceva si ca se poate downloada din nou, probabil ca multe intrebari si "emotii" din partea noastra a utilizatorilor de program SAGA Software le-am diminua cu mult. Ca exemplu si astazi apare cu data de 29.03.2007 un nou "update"-neoficial, oare ce anume s-a corectat in program?

O rugaminte pentru administratorul forumului, se poate deschide un topic din partea dvs, in care sa specificati ca la aceasi versiune s-a mai corectat (ce anume s-a corectat) ceva si ca se poate downloada din nou, probabil ca multe intrebari si "emotii" din partea noastra a utilizatorilor de program SAGA Software le-am diminua cu mult. Ca exemplu si astazi apare cu data de 29.03.2007 un nou "update"-neoficial, oare ce anume s-a corectat in program?
-
-
PAI CUM TI-AU DAT OK?
LA FISIERE INCARCATE ITI APARE FISIERUL TAU XML IAR LA CONTRACTE ITI APAR TOTI ANGAJATII CU TOATE DATELE COMPLETATE? CA ACOLO AR TREBUI SA SE VADA COR-UL... SUNT PUTINE LUCRURI PE CARE LE VEZI IN TABELELE ALEA, DAR NUME, CNP, COR, CONTRACT, NUME FIRMA, ADRESA, TOT VEZI.
TEORETIC AR FI TREBUIT SA ITI DEA EROARE NU? CHESTIA ASTA MA PUNE PE GANDURI.... DACA AM DEPUS ON LINE SI NU MI LE-A PRELUAT CHIAR DACA EU CRED CA LE-A PRELUAT?
LA FISIERE INCARCATE ITI APARE FISIERUL TAU XML IAR LA CONTRACTE ITI APAR TOTI ANGAJATII CU TOATE DATELE COMPLETATE? CA ACOLO AR TREBUI SA SE VADA COR-UL... SUNT PUTINE LUCRURI PE CARE LE VEZI IN TABELELE ALEA, DAR NUME, CNP, COR, CONTRACT, NUME FIRMA, ADRESA, TOT VEZI.
TEORETIC AR FI TREBUIT SA ITI DEA EROARE NU? CHESTIA ASTA MA PUNE PE GANDURI.... DACA AM DEPUS ON LINE SI NU MI LE-A PRELUAT CHIAR DACA EU CRED CA LE-A PRELUAT?
Ai un raport de preluare listat? Atunci este ok. E problema lor daca nu stiu sa isi configureze softul sa preia datele exact si corect.
Mie mi-a dar pe o firma 5 erori la preluare si dupa 40 de minute de nervi si erori de pagina,conectare etc am constatat cu uimire ca a preluat toate datele si am o lista de 5 preluari fiecare cu cod de confirmare. La vizualizare datele firmei si salariatii sunt ok, restul daca nu e bine sa vina la firma ca le dau programul sa il preia ei corect! Eu sunt sigur ca am introdus si completat datele corecte si fara greseli!
Mie mi-a dar pe o firma 5 erori la preluare si dupa 40 de minute de nervi si erori de pagina,conectare etc am constatat cu uimire ca a preluat toate datele si am o lista de 5 preluari fiecare cu cod de confirmare. La vizualizare datele firmei si salariatii sunt ok, restul daca nu e bine sa vina la firma ca le dau programul sa il preia ei corect! Eu sunt sigur ca am introdus si completat datele corecte si fara greseli!

"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
am avut aceleasi erori la transmiterea on-line a revisal din Saga, si anume :Data contractului:Nr./Data ccontract=55 este necompletata. Date eronate, In cele din urma le-am rezolvat modificand in xml astfel:la toate modificarile(sch fct, definitivare angaj, incetare...),TIPOPERATIE A am schimbat in M, tot in cazul modificarilor trebuie introdusa si data contractului care nu se regaseste in angajator registru/ modificari-Saga; unde nu completati COR se completeaza automat cu altceva, dar ulterior se poate face o rectificare, important este sa se poata transmite fisierul fara sa apara erori