am avut contract cu certSign pt.semnatura electronica , in luna martie 2012 am prelungit
contractul pt. 1 an si azi 13 ian nu m-am putut loga pt.ca azi expira ....!
dupa 10 luni expira? nici macar nu mi-au trimis un mail pt.atentionare ,daca era 20 ian .nu
mai puteam trimite declaratiile ....;
v-am scris ca sa va puteti verifica tokenul si sa nu patiti ca mine !
certificat de la certSign
Re: certificat de la certSign
Ei hai ca nu se poate chiar asa.
Trebuie sa ai un contract incheiat cu ei , eventual un act aditional de prelungire .... in care trebuie sa scrie data pana la care este valabil noul certificat.
Poate fi si o eroare tehnica care sunt sigur ca cei de la Certign o vor rezolva.
Eu unul nu am avut pana acum nici o problema cu certificatul si in momentul in care am facut prelungirea am avut tot suportul lor, fapt pentru care le multumesc si pe aceasta cale.
Ideea e sa nu intri in panica si cu calm se rezolva problema.
Mult succes !
Trebuie sa ai un contract incheiat cu ei , eventual un act aditional de prelungire .... in care trebuie sa scrie data pana la care este valabil noul certificat.
Poate fi si o eroare tehnica care sunt sigur ca cei de la Certign o vor rezolva.
Eu unul nu am avut pana acum nici o problema cu certificatul si in momentul in care am facut prelungirea am avut tot suportul lor, fapt pentru care le multumesc si pe aceasta cale.
Ideea e sa nu intri in panica si cu calm se rezolva problema.
Mult succes !

Verifica data in care a expirat primul certificat, poate a fost in ianuarie si l-ai prelungit doar in martie, si poate din acea cauza s-a prelungit din ianuarie.
Trebuie sa ii suni si sa vezi ce iti raspund, dupa care sa ne zici si noua.
Trebuie sa ii suni si sa vezi ce iti raspund, dupa care sa ne zici si noua.
-
sa va povestesc continuarea ....
primul contract este in martie 2011 si prelungirea tot in martie -data facturii 6 martie ,este
si inceputul contractului .
azi am fost la reprezentantul lor sa-mi fac noul contract si am luat si contractul vechi cu mine
in care spune clar ca durata este de 1 an .
m-a sfatuit sa reinstalez programul ( dansa nu a avut cum sa-mi verifice token-ul) si asa am
pacalit sistemul (nu stiu pt.cate zile) ,pe emblema care apare scrie data 13.01.2013 ,nu stiu de ce...
acum merge ,dar am depus actele pt.alt token.
o alta chestie care am aflat-o abia azi (dar scrie si pe pagina lor) este ca trebuie sa depui actele
si sa platesti pt.noul contract cu 45 zile inainte de expirare , cred ca 13 ian.sunt cele 45 zile pana
cand imi expira mie si asa m-au atentionat
in fine, aseara chiar am intrat in panica, acum sper ca-mi vor trimite in timp util noul token.
imi pare rau ca v-am agitat si pe voi ,dar a fost si greseala mea ca nu am verificat la timp
( voi sa nu faceti ca mine !)
primul contract este in martie 2011 si prelungirea tot in martie -data facturii 6 martie ,este
si inceputul contractului .
azi am fost la reprezentantul lor sa-mi fac noul contract si am luat si contractul vechi cu mine
in care spune clar ca durata este de 1 an .
m-a sfatuit sa reinstalez programul ( dansa nu a avut cum sa-mi verifice token-ul) si asa am
pacalit sistemul (nu stiu pt.cate zile) ,pe emblema care apare scrie data 13.01.2013 ,nu stiu de ce...
acum merge ,dar am depus actele pt.alt token.
o alta chestie care am aflat-o abia azi (dar scrie si pe pagina lor) este ca trebuie sa depui actele
si sa platesti pt.noul contract cu 45 zile inainte de expirare , cred ca 13 ian.sunt cele 45 zile pana
cand imi expira mie si asa m-au atentionat

in fine, aseara chiar am intrat in panica, acum sper ca-mi vor trimite in timp util noul token.
imi pare rau ca v-am agitat si pe voi ,dar a fost si greseala mea ca nu am verificat la timp
( voi sa nu faceti ca mine !)
Nu ne-ai agitat, am mai aflat si noi cateva informatii suplimentare.