certificat de la certSign

serbanm815

certificat de la certSign

#1 Mesaj de serbanm815 »

am avut contract cu certSign pt.semnatura electronica , in luna martie 2012 am prelungit
contractul pt. 1 an si azi 13 ian nu m-am putut loga pt.ca azi expira ....!
dupa 10 luni expira? nici macar nu mi-au trimis un mail pt.atentionare ,daca era 20 ian .nu
mai puteam trimite declaratiile ....;
v-am scris ca sa va puteti verifica tokenul si sa nu patiti ca mine !

muresanc

Re: certificat de la certSign

#2 Mesaj de muresanc »

Ei hai ca nu se poate chiar asa.
Trebuie sa ai un contract incheiat cu ei , eventual un act aditional de prelungire .... in care trebuie sa scrie data pana la care este valabil noul certificat.
Poate fi si o eroare tehnica care sunt sigur ca cei de la Certign o vor rezolva.
Eu unul nu am avut pana acum nici o problema cu certificatul si in momentul in care am facut prelungirea am avut tot suportul lor, fapt pentru care le multumesc si pe aceasta cale.

Ideea e sa nu intri in panica si cu calm se rezolva problema.
Mult succes ! ;)

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Verifica data in care a expirat primul certificat, poate a fost in ianuarie si l-ai prelungit doar in martie, si poate din acea cauza s-a prelungit din ianuarie.
Trebuie sa ii suni si sa vezi ce iti raspund, dupa care sa ne zici si noua.

serbanm815

#4 Mesaj de serbanm815 »

sa va povestesc continuarea ....
primul contract este in martie 2011 si prelungirea tot in martie -data facturii 6 martie ,este
si inceputul contractului .
azi am fost la reprezentantul lor sa-mi fac noul contract si am luat si contractul vechi cu mine
in care spune clar ca durata este de 1 an .
m-a sfatuit sa reinstalez programul ( dansa nu a avut cum sa-mi verifice token-ul) si asa am
pacalit sistemul (nu stiu pt.cate zile) ,pe emblema care apare scrie data 13.01.2013 ,nu stiu de ce...
acum merge ,dar am depus actele pt.alt token.
o alta chestie care am aflat-o abia azi (dar scrie si pe pagina lor) este ca trebuie sa depui actele
si sa platesti pt.noul contract cu 45 zile inainte de expirare , cred ca 13 ian.sunt cele 45 zile pana
cand imi expira mie si asa m-au atentionat :lol:
in fine, aseara chiar am intrat in panica, acum sper ca-mi vor trimite in timp util noul token.
imi pare rau ca v-am agitat si pe voi ,dar a fost si greseala mea ca nu am verificat la timp
( voi sa nu faceti ca mine !)

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Nu ne-ai agitat, am mai aflat si noi cateva informatii suplimentare.

Scrie răspuns