declaratia 394
-
-
-
stii ca se declara doar achizitiile de la societati inregistrate in romania, nu ?paznicum scrie:Am o multime de facturi de la furnizori chinezi, japonezi sau ce mai sunt ei la care am inregistrat intrarile pe "furnizor marfa" fara cui, pentru ca de fiecare data sunt altii iar acum imi apare cu rosu. Ce pot face sa rezolv fara a sterge si inregistra din nou pe fiecare in parte?
-
cand ii dau verificare coduri de inregistrare in scopuri de tva imi da o eroare "OLE IDispatch exception code 0 from ?: javax.xml.rpc.soap.SOAPFaultException:{'MS_UNAVAILABLE'}..1429" si daca ii dau ok imi spune ca tertul respectiv nu este inregistrat in scopuri de tva, desi este. este foarte ciudat deoarece pana la un moment dat a mers si am verificat la o alta firma si mi i-a dat pe cei care nu erau inregistrati in scopuri de tva.
multumesc mult
multumesc mult
394 clientul este si furnizor
Am facut 394 din Saga si la verificarea pe programul MF imi da eroare la numarul persoanelor inregistrate in scopuri TVA din cauza ca 2 clienti imi sunt si furnizori.
Imi spune ca corect ar fi 103 in loc de 101- desi daca introduc o firma fictiva in programul MF si fac doar o achizitie si o doar livrare de la/catre o singura societate comerciala imi numara o singura persoana inregistrata in scopuri TVA ?
Sa fie gresala in programul de verificare? Sau gresesc eu ??
Daca modific fisierul pe discheta cum numara programul de verificare va trebui sa modific si declaratia si nu stiu daca o vor lua cei de la fisc modificata ?Si corect mi se pare sa numere cate coduri fiscale diferite sunt si nu sa adune "x"CUI de la achizitii cu "y " CUI de la livrari pentru ca asa se pare ca face programul de verificare.
Mai are cineva aceasi situatie ?
Se poate rezolva sau trebuie sa introduc 101 clienti si furnizori in programul MF?
Imi spune ca corect ar fi 103 in loc de 101- desi daca introduc o firma fictiva in programul MF si fac doar o achizitie si o doar livrare de la/catre o singura societate comerciala imi numara o singura persoana inregistrata in scopuri TVA ?
Sa fie gresala in programul de verificare? Sau gresesc eu ??
Daca modific fisierul pe discheta cum numara programul de verificare va trebui sa modific si declaratia si nu stiu daca o vor lua cei de la fisc modificata ?Si corect mi se pare sa numere cate coduri fiscale diferite sunt si nu sa adune "x"CUI de la achizitii cu "y " CUI de la livrari pentru ca asa se pare ca face programul de verificare.
Mai are cineva aceasi situatie ?
Se poate rezolva sau trebuie sa introduc 101 clienti si furnizori in programul MF?
- floream317
Buna ziua tuturor!!!!!
Nu prea ma pricep si am o foarte mare problema. Voi incerca sa va explic cit pot eu de bine:
- cind incerc sa scot 394, ecranul imi arata furnizorii si facturile dar cind iese la imprimanta, nu imi da decit un rezumat, doar sumele (care nu corespund cu ce vad pe ecran) si nr. de furnizori (care nici el nu corespunde) dar fara denumiri si c.u.i.
Va rog mult de tot sa imi spuneti unde gresesc. Am cautat pe aici dar vad ca numai eu am aceasta problema.
Multumesc mult anticipat!!!!!
Nu prea ma pricep si am o foarte mare problema. Voi incerca sa va explic cit pot eu de bine:
- cind incerc sa scot 394, ecranul imi arata furnizorii si facturile dar cind iese la imprimanta, nu imi da decit un rezumat, doar sumele (care nu corespund cu ce vad pe ecran) si nr. de furnizori (care nici el nu corespunde) dar fara denumiri si c.u.i.
Va rog mult de tot sa imi spuneti unde gresesc. Am cautat pe aici dar vad ca numai eu am aceasta problema.

Multumesc mult anticipat!!!!!