Multumesc mult !!!!!!

Zice asa: "prima inregistrare - inregistrare livrari/achizitii cu structura eronata". Ce inseamna asta?floream317 scrie:Am reusit sa il copiez dar imi spune ca are erori si cind am deschis lista, toti furnizorii au in dreptul lor "eroare". Am copiat fisierul care are c.u.i.-ul care ma interesa, am gasit unul singur. De ce zice ca este eroare, ce gresesc?
Multumesc mult !!!!!!
Buna dimineata tuturor!!!!!floream317 scrie:Zice asa: "prima inregistrare - inregistrare livrari/achizitii cu structura eronata". Ce inseamna asta?floream317 scrie:Am reusit sa il copiez dar imi spune ca are erori si cind am deschis lista, toti furnizorii au in dreptul lor "eroare". Am copiat fisierul care are c.u.i.-ul care ma interesa, am gasit unul singur. De ce zice ca este eroare, ce gresesc?
Multumesc mult !!!!!!![]()
Va rog mult de tot ajutati-ma sa inteleg!!!!!!!
s-ar putea sa fie din cauza faptului ca e supra solicitat site-ul uniunii europeneiordans scrie:Si eu am aceeasi problema.Nu ne spune si noua nimeni ce se intampla? Va rugam,nu ne lasati cu ochii-n soarepepteav420 scrie:cand ii dau verificare coduri de inregistrare in scopuri de tva imi da o eroare "OLE IDispatch exception code 0 from ?: javax.xml.rpc.soap.SOAPFaultException:{'MS_UNAVAILABLE'}..1429" si daca ii dau ok imi spune ca tertul respectiv nu este inregistrat in scopuri de tva, desi este. este foarte ciudat deoarece pana la un moment dat a mers si am verificat la o alta firma si mi i-a dat pe cei care nu erau inregistrati in scopuri de tva.
multumesc mult