Declaratia 100

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bucura896

Declaratia 100

#1 Mesaj de bucura896 »

Va rog mult ajutati-ma. La decl 100 nu imi pare numele si prenumele adimistratorului si nici nu gasesc unde l-as putea scrie. Si la declaratiile pt salarii a trebuit sa bag de mana numele si prenume administrator dar macar am avut unde...dar nu le a tinut minte

Ajutati-ma va rogggg :(

popal792

Re: Declaratia 100

#2 Mesaj de popal792 »

[quote="bucura896"]Va rog mult ajutati-ma. La decl 100 nu imi pare

Se rezolva problema f simplu. Dupa ce faci un stat de salarii , dute in declaratii cas , si la anexa 2 , inscrie numele si prenumele care vrei, si functia. Dupa aceea aceasta inscriere i-ti va apare pe toate declaratiile, inclusiv la 100 si 300. Succes

Doriana

#3 Mesaj de Doriana »

daca le introduci prin decl 300, alte informatii....ramane memorat pt toate declaratiile.... :idea:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

bucura896

#4 Mesaj de bucura896 »

Va multumesc mult de tot :D

csedoa

#5 Mesaj de csedoa »

Depune cineva decl.100 la Onesti din Saga? Am auzit ca nu le primeste ca nu corespunde formularul??!!
Va rog este urgent :x
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

iosiff

#6 Mesaj de iosiff »

declaratia 100 din Saga e identica cu cea din programul Administratie , asa ca nu are cum sa nu il primeasca.

csedoa

#7 Mesaj de csedoa »

La cate toane au institutiile statului... mi-au venit cu FV inapoi ca pe versiunea lor era scris boldat denumirea firmei si CUI si pe cele din SAGA nu asa ca nu ma mir de nimica ... de asta intrebam daca este cineva din Onesti si depune declaratii din SAGA sa nu ma trezesc cu ele inapoi din cauza la cine stie ce virgula care lipseste (pana acolo nu ma pot deplasa asa usor sa le dau cu ele in cap) :evil:
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

Dar de culoarea hârtiei pe care ai tipărit nu s-au legat ? :)
Chiar că sunt de râs ăştia.. se pare că nu-i important ca datele să fie corecte ci la ce imprimantă ai tipărit... :?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

floream317

#9 Mesaj de floream317 »

Buna seara tuturor!!!!
Am o problema tare grea ptr. ca inca nu m-am lovit de ea pina acum. va voi spune cit pot de scurt care este situatia: am doua firme(patronii sunt veri) din Dambovita,constructii, infiintate anul acesta. din neglijenta, cei doi patroni nu au depus bilantul si nici declaratiile 100/300 deloc. am fost cu ei acolo, si doamna de la finante a facut si ea ceva, adica i-a inregistrat pe amindoi cu declaratii depuse la martie si iunie (100/300). cind a spus ca asa figuram la ea noi am cam ramas ca la dentis (mai ales eu) deoarece stiam ca nu s-a depus nimic. concluzia: doamna a spus ca le-a bifat acolo ca depuse pe 0 iar eu sa fac acum rectificativa la 100+100normala ptr. septembrie si regularizare la 300.
Problema mea: nu stiu cum sa fac ce a spus doamna si azi mi-a dat telefon si mi-a spus ca miine sa ma duc neaparat acolo sa le depun deoarece ea pleaca in concediu.
Va rog mult de tot explicati-mi cum se face asta, nu stiu rectificativa la 100 si la 300 nu stiu ce sa scriu in rindul cu regularizarea.
Va rog mult de tot sa ma ajutati daca se poate.
Va multumesc mult anticipat!!!! :( :( :(
MARIA

iosiff

#10 Mesaj de iosiff »

Rectificativa la decl. 100 faci prin decl. 710 de pe progr. de la finante, iar legat de regularizarea TVA treci pe regularizari sumele omise sau netrecute astfel incat sa ti dea TVA ul final corect.

floream317

#11 Mesaj de floream317 »

Multumesc mult Iosiff!!!
tocmai incercam in programul lor ca l-am tras si am descoperit 710 dar nu stiu daca fac bine. deci trebuie sa o fac rectificativa la iunie si normala la sept. ok! eu am scris in coloana "suma declarata initial" suma din martie iar la cea "corectata" suma din iunie? :roll:
eu le-am scos pe toate trei ca sa ma uit la sume dar sunt diferite: la 03=3872/ 06=1497/ 09=1863 ca sa nu mai spun ca programul ma intreaba (saga) daca vreau compensare si nu stiu ce sa fac deoarece am inteles ca asta trebuie mai intii sa fie aprobata? daca ii fac compensare are de recuperat :(
Iar la 300 am vazut mai multe rinduri de regularizari si nu stiu in care sa trec ce ai spus tu.
Te rog mult de tot, din tot sufletul sa ma ajuti ca nu pot dormi in noaptea asta pina nu rezolv. m-am uitat si prin cartile mele dar nu explic.
Multumesc dinsuflet!!!!!
MARIA

iosiff

#12 Mesaj de iosiff »

La declar 710 treci la suma declarata initial suma declarata in acea luna ( spreex. daca in marie ai decl 0 iar suma corecta e 3872 , ladeclarata init treci 0 iar la cea corecta treci 3872.
La decl 300 daca ai depuso pe 0 Treci le regularizari la la randul 12 baza din jurnalul de vanzari cumulata de la 01-01 pana la 30-06 cu TVa ul aferent iar perioada iulie sept o treci normal.
Iar cumpararile pe regularizare le treci pe randul 23 la fel ca la vanzari.
(Daca nu te descurci si ai mess dami un apel pe mess)

floream317

#13 Mesaj de floream317 »

offff.......iti multumesc mult de tot, mi-e teama sa nu te retin asa ca te rog frumos sa imi spui pina la ce ora te pot deraja.
mess: [email protected] :oops:
MARIA

iosiff

#14 Mesaj de iosiff »

mai am de lucru si sar putea sa mai stau vreo 2-3 ore

floream317

#15 Mesaj de floream317 »

iosiff, nu iti stiu mess-ul asa ca ti l-am dat pe al meu mai sus,te rog frumos poti sa intri tu? multumesc mult si te rog sa ma scuzi! :oops:
MARIA

Scrie răspuns