Buna seara tuturor!!!!
Am o problema tare grea ptr. ca inca nu m-am lovit de ea pina acum. va voi spune cit pot de scurt care este situatia: am doua firme(patronii sunt veri) din Dambovita,constructii, infiintate anul acesta. din neglijenta, cei doi patroni nu au depus bilantul si nici declaratiile 100/300 deloc. am fost cu ei acolo, si doamna de la finante a facut si ea ceva, adica i-a inregistrat pe amindoi cu declaratii depuse la martie si iunie (100/300). cind a spus ca asa figuram la ea noi am cam ramas ca la dentis (mai ales eu) deoarece stiam ca nu s-a depus nimic. concluzia: doamna a spus ca le-a bifat acolo ca depuse pe 0 iar eu sa fac acum rectificativa la 100+100normala ptr. septembrie si regularizare la 300.
Problema mea: nu stiu cum sa fac ce a spus doamna si azi mi-a dat telefon si mi-a spus ca miine sa ma duc neaparat acolo sa le depun deoarece ea pleaca in concediu.
Va rog mult de tot explicati-mi cum se face asta, nu stiu rectificativa la 100 si la 300 nu stiu ce sa scriu in rindul cu regularizarea.
Va rog mult de tot sa ma ajutati daca se poate.
Va multumesc mult anticipat!!!!