Denaturare sold furnizori......

popaa111

Denaturare sold furnizori......

#1 Mesaj de popaa111 »

Am de la un furnizor 3 facturi de marfa (+) si 2 cu discount (-). Pina aici totul OK.
La plata, in jurnalul de banca bifez toate 5 facturi....iar in situatia furnizorilor facturile de discount apar ca neplatite.
Daca ma intorc la jurnalul de banca nu mai apar si facturile de discount ci numai cele de marfa...
Ce treb sa fac sa fie OK....Gresesc undeva?
Multumesc.

iarovoim

#2 Mesaj de iarovoim »

In jurnal de banca se achita valoarea care i-ai platit-o tu furnizorului scazand din facturile cu plus (alea 3), acea valoare. Apoi te duci in Situatie furnizori si pe facturile furnizorului respectiv apesi butonul Reglare avansuri si din ecranul care va apare, vei stinge facturile cu minus (de discount) (alea 2) cu valoarea neachitata din facturile cu plus (alea 3). Si astfel vei avea reglata situatia furnizorilor respectivi.
Daca dai cautare pe forum, cu siguranta vei gasi si explicatii, fara a mai fi necesar deschiderea si tratarea acelorasi subiecte de mai multe ori in cadrul forumului.

popaa111

#3 Mesaj de popaa111 »

Multumesc...greseam undeva
multumesc pt.sfat dar crede ca am dat cautare si am gasit n-spe mesaje dar cu totul altceva, si.....de aceea am postat unul nou

foltuta

#4 Mesaj de foltuta »

am o problema si nu-i dau de capat....in registrul de casa am plati periodice in contul 462(foloseam contul respectiv in locul lui 455)....aceste plati imi apar in situatia furnizorilor la un furnizor anume....de ce oare?neavand nici in clin nici in maneca cu el...

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

verifica-i contul poate e 462 8)

foltuta

#6 Mesaj de foltuta »

nu e asa...are cont normal de furnizor...401.xxx

Scrie răspuns