noul ecran numit "Contracte"
- Administrator
- Administrator
Programul preia automat numerele de la ultimul existent, in momentul generari facturilor.vierun scrie:Unde si cum se poate introduce numarul facturii? Daca l-am introdus in ecranul de generare facturi, imi spune "nu gasesc inregistrarea" si nu genereaza nici o factura.... M-ar interesa daca se poate sa introduc primul numar si restul sa le ia singur!
Daca contractul este nelimitat, scrii doar valoarea ratei, fara nr. de rate si valoare. Le tiparesti, bifand casuta "tiparit" din ecranul "generare facturi"sau una cate una din operatii,iesiri,tiparire.
Eu am alte probleme, insa.....
1. Daca unui abonat, intr-o luna nu vreau sa-i emit factura. (este scutit de abonament). Sterg rata respectiva dar problema este ca imi apare din nou luna urmatoare!
2.Am nevoie sa schimb explicatia (in loc de rata 1, de ex:abonament)
3.Vreau sa grupez clientii pe localitati, in asa fel incat din registrul de casa sa pot alege mai intai localitatea si apoi clientul.
Daca aveti vreo idee, va rog sa ma luminati si pe mine.... ecranul contracte este nou si mu s-a prea discutat despre el.
Eu am alte probleme, insa.....
1. Daca unui abonat, intr-o luna nu vreau sa-i emit factura. (este scutit de abonament). Sterg rata respectiva dar problema este ca imi apare din nou luna urmatoare!
2.Am nevoie sa schimb explicatia (in loc de rata 1, de ex:abonament)
3.Vreau sa grupez clientii pe localitati, in asa fel incat din registrul de casa sa pot alege mai intai localitatea si apoi clientul.
Daca aveti vreo idee, va rog sa ma luminati si pe mine.... ecranul contracte este nou si mu s-a prea discutat despre el.
-
perioada de facturare
Se poate introduce un camp "perioada de facturare"?
Adica sa se poata selecta lunar, trimestrial, bianual si anual?
Adica sa se poata selecta lunar, trimestrial, bianual si anual?
- Administrator
Ce se mai aude?! Ceva modificari? Nu mai vreau sa prestez "Rata contract 1,2,3 "duszkod scrie:ce se intampla daca eu nu vreau la explicatii sa apara "Rata" ci altceva, nu s-ar putea lasa sa modificam textul respectiv?

"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
- trandafirc7
Contracte
Cum procedez daca firma are incheiate contracte (de asistenta) atat lin lei cat si valuta (si euro si dolari sua), dar facturarea se efectueaza in lei la cursul zilei?
- trandafirc7