registru de salariati in forma electronica

Scrie răspuns
burlanf

#91 Mesaj de burlanf »

Ma puteti ajuta si pe mine?
Am primit utilizatorul si parola de la ITM, am primit mailul cu linkul de activare, am activat firma dar cind introduc utilizatorul si parola imi da eroare. Stiiti sa-mi spuneti careva unde gresesc?

burlanf

#92 Mesaj de burlanf »

Dragilor am reusit !! Era o problema legata de serverul ITM-ului.
Oricum multumesc tuturor celor care posteaza indicatii aici despre modul de lucru!

mereutad482

#93 Mesaj de mereutad482 »

Daca unui salariat i se desface contractul de munca transmit la ITM doar registrul electronic sau trebuie si hartii....

septimiuv

#94 Mesaj de septimiuv »

reg de salariati e ceva in plus fata de ce era inainte de 2007

munteanud411

#95 Mesaj de munteanud411 »

Pt "mereuta"
Ieir am facut o incetare de contract si m-am dus cu decizia si cu raportul de transmitere electronica.
Raspuns ITM:
- Incetarea se transmite numai electronic iar decizia se pastreaza la dosarul de personal.
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

mereutad482

#96 Mesaj de mereutad482 »

Decizia de incetare e din 8 mai 2007, iar desfacerea contractului de munca - 31 mai 2007. Termenul de 5 zile pt transmiterea la ITM la care data se raporteaza ?

munteanud411

#97 Mesaj de munteanud411 »

Nu stiu sigur, dar daca tot ai facut decizia si a semnat de luare la cunostinta, poti transmite deja modificarea ca sa nu ai surprize.
Dan-

dogarua536

#98 Mesaj de dogarua536 »

Am avut 4 angajati care au avut contract pe perioada determinata. Data de 30.10.07 a fost ultima zi de lucru conform contract. Insa pe data de 31.10 s-a facut un act aditional prin care li se prelungea durata contractului si li se transforma in perioada nedeterminata. Pentru a opera actul aditional in Saga intru la Contracte in partea din mijloc si modific durata si sterg data incetarii, apoi intru si dau "modificare tip contract" unde introduc toate datele ?

Inca ceva -- cand am operat declaratiile pentru sanatate ptr luna octombrie am omis sa sterg data incetarii contractelor acestora -- ptr corectie refac si retrimit la sanatate declaratiile ?

Actul aditional incheiat stipuleaza trecerea la perioada nedeterminata incepand cu data de 1.11 . Dar data de 31.10.07 a ramas neacoperita --contractul a expirat pe 30.10.07 iar pe 31.10 a fost prelungit incepand cu 1.11.07 . Cum operez ziua de 31 in Saga?

munteanud411

#99 Mesaj de munteanud411 »

Decizia privind transformarea contractelor trebuia luata in timp util. Daca nu ai inregistrat actele aditionale la ITM , mai ai o scapare.
In aceasta varianta, modifici actele aditionale si treci data inceperii 31.
In caz contrar, ma mir ca ti le-a inregistrat ITM-ul ca acte aditionale la contract EXPIRAT. Aceste acte aditionale trebuie sa fie contracte NOI
Cu ziua de 31 in Saga rezolvi usor - o treci concediu fara plata-, dar tare mi-e teama ca actele aditionale n-au nici o valoare. Macar data intocmirii trebuia sa fie 30.
Daca ai facut si raportarea la Registru, aici e mai usor : - faci modificarea corespunzatoare si o transmiti
In privinta declaratiilor, nu mai faci nici o rectificare pt ca ziua de 31 oricum nu e lucrata. Va trebui sa faci rectificativa doar daca modifici data actului aditional si numai in varianta in care tipul de salariu este "LUNAR" sau "ORAR"si chiar si in aceasta situatie poti scapa daca teci ziua de 31 FARA PLATA desi ar fi prima zi de munca
P.S.- Daca nu ai depus actele aditionale la ITM pina acum, ar fi cazul sa te pregatesti si de o amenda
Dan-

avramg

#100 Mesaj de avramg »

La un salariat am avut cm pe perioada determinata de 3 luni de la 07.02.2008-07.05.2008, Societatea a facut un act aditional la contractul respectiv si i-a prelungit contractul cu inca 6 luni de la 08.05.2008 la 08.11.2008. Cum comunic eu la ITM aceasta prelungire?.....nu am gasit nimic privind modificarea termenului contractului?....help........

munteanud411

#101 Mesaj de munteanud411 »

REVISAL - CONTRACT - CORECTIE - TIP CONTRACT - DATA INCEPERII (aceeasi cu a contractului initial) - Data sfirsit - INCHIDE.
pASUL 2 : - EXPORT FISIER SI TRANSMITERE ON -LINE SAU CU DISCHETA LA ITM
Dar mare atentie pt ca in aceasta situatie, in actul aditional trebuie sa treaca prima zi de lucru 07.05 altfel se considera contract nou, cel vechi incetind de drept pe 7 - ultima zi lucratoare
Dan-

Scrie răspuns