Suspendare la crestere copil
Suspendare la crestere copil
Unde se trece in programul saga o decizie de suspendare pentru o fata care a intrat in crestere copil in varsta de pana la 2 ani? Nu stiu daca trebuie sa o trec ca iesita , iar cand i se termina concediul sa o bag din nou. Voi ce credeti?
astept un raspuns cat se poate de urgent
Multumesc
astept un raspuns cat se poate de urgent
Multumesc
- danilevicis
Undeva este o problema de interpretat juridic referitor la "Crestere copil": Parerea mea este ca in perioada cresterii copilului contractul de munca este suspendat iar chestia asta apare in cartea de munca. E ca si la stagiul militar. Cum adica sa trec in Statul de plata ca e in crestere copil? Dar ce cand era in armata treceam in statul de plata "efectueaza stagiu militar?" Statul reprezinta practic sumele pe care vanzatorul fortei de munca le primeste de la client/beneficiar. Persoana in cazul cresterii copilului va primi lunar o suma de bani de la Directia de Munca, bla, bla, bla. Acolo este inregistrata, de acolo primeste banii; pentru ca si cei de acolo trebuie sa "scrie" undeva ca a beneficiat de Concediu pentru cresterea copilului. Ca dupa 2 ani se intoarce la firma de la care a plecat iar intre timp postul s-a desfiintat prin restrangerea activitatii asta este o alta poveste.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
In baza cererii formulate de cel care intra in CIC, se emite de cate firma o decizie de suspendare a contractului individual de munca pe perioada CIC. Avand acea cerere, cu numar de inreg. de la ITM, nu vad care este problema. Persoana nu mai figureaza pe statul de plata a firmei, insa aceasta va primi indemnizatia de CIC, de la stat.
Orice control va veni va constata ca salariatul respectiv are contractul de munca susupendat pe perioada CIC (2 ani perioada normala sau 3 ani pentru cei cu handicap).
Orice control va veni va constata ca salariatul respectiv are contractul de munca susupendat pe perioada CIC (2 ani perioada normala sau 3 ani pentru cei cu handicap).

-
-
Ma bag si eu asa in vorba, eram in drum spre casa.
Buna seara.
Chestia aceea cu o lasi in REVISAL dar o scoti din statul de plata suna un pic ciudat.
Daca imi permitei este ca in situatia in care omul a murit dar nu primesc certificatul de deces.
DACA CONTRACTUL ESTE SUSPENDAT pe 2 ani si ea primeste bani de la DGMPS cum-i-o-mai-chema ce sa mai caute in REVISAL? Asa ca sa ma incurce la Bilant cand fac numarul mediu de salariati?!.
Sa inteleg ca vrei sa spui CA I SE PASTREAZA LOCUL DE MUNCA?! Asa da poate asta doreai sa spui si nu gaseai cuvintele. Asa da LOCUL DE MUNCA IL ARE BLOCAT si dupa doi ani entitatea este obligata sa o reincadreze. In rest in REVISAL sunt trecuti NUMAI SALARIATII.
Am sa mai trec pe aici.
Imi pareti cunoscuti.
Buna seara
Buna seara.
Chestia aceea cu o lasi in REVISAL dar o scoti din statul de plata suna un pic ciudat.
Daca imi permitei este ca in situatia in care omul a murit dar nu primesc certificatul de deces.
DACA CONTRACTUL ESTE SUSPENDAT pe 2 ani si ea primeste bani de la DGMPS cum-i-o-mai-chema ce sa mai caute in REVISAL? Asa ca sa ma incurce la Bilant cand fac numarul mediu de salariati?!.
Sa inteleg ca vrei sa spui CA I SE PASTREAZA LOCUL DE MUNCA?! Asa da poate asta doreai sa spui si nu gaseai cuvintele. Asa da LOCUL DE MUNCA IL ARE BLOCAT si dupa doi ani entitatea este obligata sa o reincadreze. In rest in REVISAL sunt trecuti NUMAI SALARIATII.
Am sa mai trec pe aici.
Imi pareti cunoscuti.
Buna seara
- munteanud411
Cind mai "treci pe-aici", spune-mi si me ( noua) te rog, cum se face stergerea unui slariat ( firme ) din REVISAL ? De un an ma chinui sa scot o firma pe care nu stiu de ce mi-a inregistrat-o de doua ori. Noroc ca actualizez numai pe una din pozitii. Practic nu gasesc in program solutia de a sterge indiferent ce date !
(Vorbesc de REVISAL-ul de la ITM , nu cel din SAGA)
(Vorbesc de REVISAL-ul de la ITM , nu cel din SAGA)
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/
http://schimbativiata.webs.com/
Iti spun dar sa nu mai stie nimeni:
NU SE POATE STERGE. Ca de fapt REVISAL pastreaza ISTORIC ce s-a intamplat. Chestia ca el a ramas acolo (salariatul) imi spune doar ca salariatul respectiv a trecut prin firma. La fel este si in SAGA: Pot sterge un salariat care a plecat de la mine? Nu! Pentru ca in baza de date el are inregistrari.
Ti-am spus chestia asta ca am mai trecut pe aici.
NU SE POATE STERGE. Ca de fapt REVISAL pastreaza ISTORIC ce s-a intamplat. Chestia ca el a ramas acolo (salariatul) imi spune doar ca salariatul respectiv a trecut prin firma. La fel este si in SAGA: Pot sterge un salariat care a plecat de la mine? Nu! Pentru ca in baza de date el are inregistrari.
Ti-am spus chestia asta ca am mai trecut pe aici.

Ultima oară modificat Vin Feb 01, 2008 11:26 am de către paturcai, modificat 1 dată în total.
- munteanud411
Nu, ha, ha, ha, nu e vorba de 50 de ani.
Programul Revisal asa este el conceput sa nu mai poti sterge.
Il poti reinstala intr-un director distinct in c:\REVISAL_1 (ma rog chestie de optiune).
Am facut si eu aceeasi gafa si am concluzionat ca nu se poate face nimic si l-am instalat bine-merci in alt director si am avut grija sa nu mai gresesc.
Programul Revisal asa este el conceput sa nu mai poti sterge.
Il poti reinstala intr-un director distinct in c:\REVISAL_1 (ma rog chestie de optiune).
Am facut si eu aceeasi gafa si am concluzionat ca nu se poate face nimic si l-am instalat bine-merci in alt director si am avut grija sa nu mai gresesc.