arhiva zip bilant

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
robut

arhiva zip bilant

#1 Mesaj de robut »

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am scanat , atasat si trimis pana acum 5 bilanturi si toate au fost in regula
acum la ultimul imi spune ca arhiva zip atasata depaseste 10 mb si nu inteleg de ce , am folosit acelasi scaner , am avut acelasi nr. de pagini scanate.....cum pot rezolva aceasta problema?

tomac

Re: arhiva zip bilant

#2 Mesaj de tomac »

scanați la o rezoluție mai mică. eventual folosiți un program de tip Irfanview Portable pentru a re-dimensiona imaginile la 800x600 și apoi refaceți arhiva.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

robut

#3 Mesaj de robut »

Multumesc.

stefi

#4 Mesaj de stefi »

E corect daca scanez la o rezolutie de 300 ppp? E pt. prima data cand trimit bilant...
Multumesc!

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

scanarea sa faceti format .jpg nu .BMP sau .PDF.. iar scanarea puteti sa o faceti si la o rezolutie mai mica de 300pp.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

stefi

#6 Mesaj de stefi »

Intre timp m-am incadrat la 5.5 MB cu scanarea in format pdf la 300 ppp. Am depus bilantul si am primit recipisa fara erori.
Multumesc!

maginap

#7 Mesaj de maginap »

daca nu gresesc am citit ca scanarea pt arhiva .zip la bilant, se face obligatoriu .JPG.

balazse

#8 Mesaj de balazse »

Sincer sa fiu pana acum nu s-a plans nimeni ca ii scanat in pdf (in Orginul 123/2016 nu apare nici un format), cel putin de ceva timp tot asa am scanant pentru niste utilizatori si nu au primit nici o instiintare in acest sens.
De altfel, nu prea cred ca verifica cineva acele note explicative, maxim la firme mai mari de unde vor sa obtina diverse informatii suplimentare.

Scrie răspuns