Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am scanat , atasat si trimis pana acum 5 bilanturi si toate au fost in regula
acum la ultimul imi spune ca arhiva zip atasata depaseste 10 mb si nu inteleg de ce , am folosit acelasi scaner , am avut acelasi nr. de pagini scanate.....cum pot rezolva aceasta problema?
arhiva zip bilant
Re: arhiva zip bilant
scanați la o rezoluție mai mică. eventual folosiți un program de tip Irfanview Portable pentru a re-dimensiona imaginile la 800x600 și apoi refaceți arhiva.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
E corect daca scanez la o rezolutie de 300 ppp? E pt. prima data cand trimit bilant...
Multumesc!
Multumesc!
scanarea sa faceti format .jpg nu .BMP sau .PDF.. iar scanarea puteti sa o faceti si la o rezolutie mai mica de 300pp.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Intre timp m-am incadrat la 5.5 MB cu scanarea in format pdf la 300 ppp. Am depus bilantul si am primit recipisa fara erori.
Multumesc!
Multumesc!
daca nu gresesc am citit ca scanarea pt arhiva .zip la bilant, se face obligatoriu .JPG.
Sincer sa fiu pana acum nu s-a plans nimeni ca ii scanat in pdf (in Orginul 123/2016 nu apare nici un format), cel putin de ceva timp tot asa am scanant pentru niste utilizatori si nu au primit nici o instiintare in acest sens.
De altfel, nu prea cred ca verifica cineva acele note explicative, maxim la firme mai mari de unde vor sa obtina diverse informatii suplimentare.
De altfel, nu prea cred ca verifica cineva acele note explicative, maxim la firme mai mari de unde vor sa obtina diverse informatii suplimentare.