Draga TOMAC, ajuta-ma ca intotdeauna, de cand m-am lansat in SAGA
Am avut pentru un an licenta pe persoana fizica.Acum am luat licenta pe persoana juridica si am descarcat 321 pe acelasi comp (hard). La intrare in programul actualizat 321 am gasit acelasi numar de identificare dar nu am nici o parola de acces pentru stocuri si conta. Pe site-ul SAGA in contul meu nu au trecut si parolele.Acum sunt blocata.
Un numar de telefon de urgenta nu au cei de la SAGA?
Multumesc
Pai completeaza pe site codul de identificare, pe coloana Cod Identificare si apasa butonul "Adaug" de pe coloana "Actiune". Vei vedea ca iti va aparea codul de activare automat pe site. Aceasta operatie se efectueaza o singura data. Atentie mare: codul de identificare trebuie introdus corect altfel cel de activare nu va fi valid.
Numerele de telefon sunt cele de pe site, pagina Contact.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Se poate folosi pe acelasi PC atit Saga complect cit si Saga PC fara sa se scrie unu' peste altu' ????? Ma gindeam ca in timpu liber ce -l am sa fac o explorare si in SagaPC. NU VREAU SA MA RISC A DESCARCA PINA NU PUNEAM ACEASTA INTREBARE A DESCARCA sAGA pc SI SA PIERD DATELE DE LA sAGA c .......(aoeleu am scris cu caractere inversate -scuze-) ...
din ceea ce am vazut pe site-ul respectiv programele seamana destul de bine cel putin ca si grafica...de unde deduc ca o parete a echipei de la Saga a plecat si a creat celalalt program distinct de varianta pe care o folosim noi.
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?