acces user nou pe acelasi HDD

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
cotirtam347

acces user nou pe acelasi HDD

#1 Mesaj de cotirtam347 »

:lol:
Draga TOMAC, ajuta-ma ca intotdeauna, de cand m-am lansat in SAGA :idea:

Am avut pentru un an licenta pe persoana fizica.Acum am luat licenta pe persoana juridica si am descarcat 321 pe acelasi comp (hard). La intrare in programul actualizat 321 am gasit acelasi numar de identificare dar nu am nici o parola de acces pentru stocuri si conta. Pe site-ul SAGA in contul meu nu au trecut si parolele.Acum sunt blocata.
Un numar de telefon de urgenta nu au cei de la SAGA?
:?:
Multumesc

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Pai completeaza pe site codul de identificare, pe coloana Cod Identificare si apasa butonul "Adaug" de pe coloana "Actiune". Vei vedea ca iti va aparea codul de activare automat pe site. Aceasta operatie se efectueaza o singura data. Atentie mare: codul de identificare trebuie introdus corect altfel cel de activare nu va fi valid.
Numerele de telefon sunt cele de pe site, pagina Contact.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

hotoiud372

#3 Mesaj de hotoiud372 »

Se poate folosi pe acelasi PC atit Saga complect cit si Saga PC fara sa se scrie unu' peste altu' ????? Ma gindeam ca in timpu liber ce -l am sa fac o explorare si in SagaPC. NU VREAU SA MA RISC A DESCARCA PINA NU PUNEAM ACEASTA INTREBARE A DESCARCA sAGA pc SI SA PIERD DATELE DE LA sAGA c .......(aoeleu am scris cu caractere inversate -scuze-) ...

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

saga CP este dezvoltat de catre alta firma
in principiu nu ar trebui sa fie probleme

ilicio895

#5 Mesaj de ilicio895 »

sunt doua programe distincte cu aceeasi denumire?
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?

ilicio895

#6 Mesaj de ilicio895 »

din ceea ce am vazut pe site-ul respectiv programele seamana destul de bine cel putin ca si grafica...de unde deduc ca o parete a echipei de la Saga a plecat si a creat celalalt program distinct de varianta pe care o folosim noi.
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Parțial adevărat, dar nu ai dedus tocmai bine. Uite aici clarificări: http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... light=saga
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ilicio895

#8 Mesaj de ilicio895 »

m-am edificat...multumesc ptr "directionare"

Scrie răspuns