Păi nu știu mai multe decît alții. Știu unde să caut informațiile
Și nu am zis că-mi plac La cîte schimbări sunt în legislație, la cîte ambiguități există, mă simt chiar scîrbit de'a dreptul cîteodată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Este un hobby care necesita cam mult timp..... si nu mai este hobby. Asa cum spune dl Tomac, cu toate schimbarile care vin aproape una peste alta, unele clare, altele mai putin sau deloc, cand mai este timp si pentru altceva?
Cred,(parerea mea ) este mai mult decat un hoby, si se simte cand omul face ceva cu placere. si Tomac chiar radiaza - ma bucur sa vad astfel de oameni tineri - si ma bucur sa stiu ca atunci cand caut ceva prin acest forum ,la Tomac gasesc o rezolvare. Stiu ca asta consuma mult timp-pentru documentare si de aici - sincera mea admiratie.
subscriu, aprecieri pt Tomac....si pt mine, forum Saga a devenit o necesit...de citit in fiec zi...si daca pot, dau si o mana de ajutor
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
Buna dimineata,ma confrunt cu o alta problema, am preluat de curand contabilitatea unui cabinet medical-dna.doctor este PFA, de curand este mamica,are contracte cu CASMB sI casa de pensii,ce trebuie sa faca cu concediul medical ?nu stiu ce sa -o indrum,are cineva o asemenea speta?s-a confruntat cineva cu asa ceva?Va multumesc frumos
Pai mai demult (de prin 2002) daca erai PF si ai avut un certificat medical atunci te-ai prezentat la Casa de Pensii si te-au platit ei, ca asa era atunci.
Acum ar trebui sa mergi la Casa de Sanatate si sa depui acolo certificatul medical (zic eu). Dar daca luam in calcul ca se deconteza din concedii si indemnizatii, fond la care ea nu cred ca contribuit atunci cel mai bine ar fi sa sune la CASMB si sa intrebe direct.
ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa ii dau de cap.
M-am gandit sa apelez la voi cei mai experimentati.
Am o persoana care are sporuri permanente pentru lucru sambata. Am introdus concediul medical si nu imi mai aduna la salariu sporul. Nu inteleg de ce face asa. La fel si daca il scot de la permanente si il pun la ate beneficii tot nu il aduna, il trece in stat dar nu il aduna.