probleme import export date
probleme import export date
buna ziua , am o foarte mare problema . Am o firma care are punct de lucru unde se inregistereaza pe calculator intrari de marfa de pe facturi in valuta . Vreau sa fac export de date respectiv import de pe un calculator pe altul .Cum procedez pentru ca fiind factura in valuta nu o vad ?
Poate cineva sa ma ajute? Voi cum procedati ?
multumesc
Poate cineva sa ma ajute? Voi cum procedati ?
multumesc
Nu vă recomand o astfel de operație. Copierea fișierului nu vă va rezolva problema, din mai multe motive. Unul ar fi că mai mult ca sigur la sediu aveți un alt furnizor creat pe codul ce este alocat la punctul de lucru furnizorului extern.
O altă problemă ar fi gestionarea ID-urilor interne folosite de program pentru manipularea datelor. Ca urmare, nu vă recomad să copiați acele fișiere chiar dacă le puteți identifica.
O altă problemă ar fi gestionarea ID-urilor interne folosite de program pentru manipularea datelor. Ca urmare, nu vă recomad să copiați acele fișiere chiar dacă le puteți identifica.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna seara,
Eu vreau sa fac export/import de date de la un punct de lucru, inainte de efectua operatie de import/export am introdus indicele de filiala in setari diverse dar tot mi s-au suprascris cateva coduri de clienti si le-am facut varza, asa ca am dat restaurare date din arhiva salvata inainte de import si am revenit de unde plecasem.
Spuneti-mi va rog unde am gresit si cum ar trebui sa procedez.
Trebuie sa import periodic datele introduse in punctul de lucru (intrari, iesiri, casa, banca, clienti, furnizori, productie) si asta in conditiile in care si eu fac aceleasi genuri de operatii in calculatorul in care vreau sa import.
Cum trebuie procedat pentru a nu se suprapune datele?
Multumesc
Eu vreau sa fac export/import de date de la un punct de lucru, inainte de efectua operatie de import/export am introdus indicele de filiala in setari diverse dar tot mi s-au suprascris cateva coduri de clienti si le-am facut varza, asa ca am dat restaurare date din arhiva salvata inainte de import si am revenit de unde plecasem.
Spuneti-mi va rog unde am gresit si cum ar trebui sa procedez.
Trebuie sa import periodic datele introduse in punctul de lucru (intrari, iesiri, casa, banca, clienti, furnizori, productie) si asta in conditiile in care si eu fac aceleasi genuri de operatii in calculatorul in care vreau sa import.
Cum trebuie procedat pentru a nu se suprapune datele?
Multumesc
Cel mai simplu se poate face cu import din arhivă.
Considerații:
- înainte de import faceți o salvare
- odată importate datele, este important ca pentru perioada respectivă să fie blocată introducerea datelor la punctul de lucru pe perioada cu pricina, altfel vor apărea probleme.
Considerații:
- înainte de import faceți o salvare
- odată importate datele, este important ca pentru perioada respectivă să fie blocată introducerea datelor la punctul de lucru pe perioada cu pricina, altfel vor apărea probleme.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.