semantura bilant
semantura bilant
AM o intrebare:poate semna Bilantul un economist daca nu este angajat dar este proprietarul firmei.Este vorba de o microintreprindere.
La cealalta firma pe care o administrez este angajat proprietarul ca Director Economic.Dupa cate stiu poate semna.Va rog corectati-ma daca gresesc
MULTUMESC
La cealalta firma pe care o administrez este angajat proprietarul ca Director Economic.Dupa cate stiu poate semna.Va rog corectati-ma daca gresesc
MULTUMESC
-
limita cifra afaceri
care mai este limita cifrei de afaceri pt care este necesara semnatura experttului pt intocmirea bilantului? Si care este normativul? Legea 82 spune ca va fi stabilita de MF in functie de inflatie dar eu nu prea am reusit sa gasesc actul normativ. Multumesc!
-
De asta ne-am dat seama, dar problema era actul normativ...
Ca ord 61/2001 nu este abrogata si acolo se spunea: "Pentru persoanele juridice la care contabilitatea nu este organizatã în compartimente distincte şi care nu au personal calificat încadrat, potrivit legii, sau contracte de prestãri de servicii în domeniul contabilitãţii încheiate cu persoane fizice sau juridice autorizate, Ministerul Finanţelor Publice stabileşte, în funcţie de evoluţia inflaţiei şi de dezvoltarea profesiei, limite valorice privind nivelul cifrei de afaceri de la care exista obligaţia de a încheia contracte pentru întocmirea situaţiilor financiare anuale, numai de cãtre persoane fizice sau juridice calificate, autorizate."
In Lg 82 a fost scurtat pasajul respectiv dar nu stiu actul normativ de modicare. Multumesc!
Ca ord 61/2001 nu este abrogata si acolo se spunea: "Pentru persoanele juridice la care contabilitatea nu este organizatã în compartimente distincte şi care nu au personal calificat încadrat, potrivit legii, sau contracte de prestãri de servicii în domeniul contabilitãţii încheiate cu persoane fizice sau juridice autorizate, Ministerul Finanţelor Publice stabileşte, în funcţie de evoluţia inflaţiei şi de dezvoltarea profesiei, limite valorice privind nivelul cifrei de afaceri de la care exista obligaţia de a încheia contracte pentru întocmirea situaţiilor financiare anuale, numai de cãtre persoane fizice sau juridice calificate, autorizate."
In Lg 82 a fost scurtat pasajul respectiv dar nu stiu actul normativ de modicare. Multumesc!
-
Nu e adevărat. Dacă sunteţi economis şi sunteţi angajat, ori aveţi convenţie civilă şi delegaţie de competenţe puteţi semna fără probleme. De atâţia ani se discută despre problema în preajma depunerii oricărei raportări asta încît chiar nu mai credeam că vor mai exista şi în acest an la această raportare discuţii. Se pare că m-am înşelat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-