Bine va gasesc, sunt utilizator nou, de astazi... :)si bineinteles ca m-am incurcat in ceva:
La o societate cu 6 angajati, din care unul are un concediu medical de 3 zile, suportat de societate, saga calculeaza in statul de plata astfel: fondul de sanatate pentru asigurati de 6,5 % nu include si cele 3 zile de CM. CAS-ul angajatorului se calculeaza la total venituri fara acest concediu medical. Nu este corect, trebuie calculate inclusiv concediul medical suportat de societate. Unde gresesc?
calcul eronat la salarii
raspuns
la cm indiferent daca sunt din fs sau fnuass nu se calculeaza cas 9.5% si 19,75%.
De asemenea nu se calculeaza 6.5% pt nici un cm.
7% se calculeaza pt cm-urile suportate din fond salarii, la fel si somaj 2.5%.
programul calculeaza bine aceste contribitii.
la cm se mai calculeaza 9.5% la sal minim brut este o formula.
sanatate 6.5% in nici un caz nu se calculeaza la cm-uri.
toata stima
baciul
astept si alte pareri
De asemenea nu se calculeaza 6.5% pt nici un cm.
7% se calculeaza pt cm-urile suportate din fond salarii, la fel si somaj 2.5%.
programul calculeaza bine aceste contribitii.
la cm se mai calculeaza 9.5% la sal minim brut este o formula.
sanatate 6.5% in nici un caz nu se calculeaza la cm-uri.
toata stima
baciul
astept si alte pareri
Buna ziua ...........e prima data cand scriu pe acest forum , deci daca fac vre-o greseala , va rog sa nu fiti prea duri cu mine........ Anyway, e referitor tot la salarii .......Sa fiu mai exacta , e vorba de fondul de risc si accidente . Societatea ptr care lucrez are codul CAEN 5184 , deci fondul de risc si accidente este de 0,776% si nu 0,5% pe luna din fondul de salarii ........Pana acum am facut un artificiu, in sensul ca il inregistram manual .......Problema e pe statul de salarii . Ca imi inregistreaza o suma mai mica decat platesc efectiv . Statul il depun la Camera de munca
. Stiu , problema mea e minora , dar e
.
I need help

I need help

1.Intri prima data la administrare ->configurare societati si vezi sa ai cdul caen corecttopand scrie:Buna ziua ...........e prima data cand scriu pe acest forum , deci daca fac vre-o greseala , va rog sa nu fiti prea duri cu mine........ Anyway, e referitor tot la salarii .......Sa fiu mai exacta , e vorba de fondul de risc si accidente . Societatea ptr care lucrez are codul CAEN 5184 , deci fondul de risc si accidente este de 0,776% si nu 0,5% pe luna din fondul de salarii ........Pana acum am facut un artificiu, in sensul ca il inregistram manual .......Problema e pe statul de salarii . Ca imi inregistreaza o suma mai mica decat platesc efectiv . Statul il depun la Camera de munca. Stiu , problema mea e minora , dar e
.
I need help
2. intri la administrare->configurare salarii - la procent fond risc si accident si il modifici (daca procent risc si accident e gresit, te avertizeaza si il afiseaza cat e corect)