imp.forfetar

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
isacm

imp.forfetar

#1 Mesaj de isacm »

in cazul in care o firma are de recuperat impozit pe profit , si este pe pierdere in acest moment , se mai plateste imp.forfetar sau se recup din imp.pe profit existent in debit/

cretum

#2 Mesaj de cretum »

Si eu sint in situatia asta dar e normal sa platim diferenta doar tot impozit e. Eu asa fac

stefanc322

#3 Mesaj de stefanc322 »

ok,
dar spune-mi te rog si mie cum faci?
faci inregistrare in articole contabile direct?

scuza-ma dar abia de 2 luni folosesc programul asta

multumesc

cretum

#4 Mesaj de cretum »

Virez diferenta numai , stiu sigur ca figureaza si la finante aceeasi suma in fisa si prin articol contabil fac compesarea soldului debitor cu cel creditor.

isacm

#5 Mesaj de isacm »

dar spune-mi te rog si mie cum faci?
faci inregistrare in articole contabile direct?

o face programul direct , doar ca eu am facut analitic , un 4412 pt imp forfetar, ca nu se stiu cu cei de la cf, lucrez cu mai multe si fiecare are alt mod de gandire

la compensare m-am gandit si eu dar parca pt moment cred ca e mai bine sa platesc, nu am inca verificate toate fisele

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Contul 4412 e sintetic de grad 2 după cum e construit şi ....nu există în planul de conturi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

budileanue

#7 Mesaj de budileanue »

Astazi am fost la finante sa ma lamureasca cum trabuie procedat in situatia expusa mai sus, in care ma aflu si eu si m-i s-a spus sa evidentiez in declaratia 100 impozitul forfetar si sa platesc diferenta(forfetarul meu este mai mare un pic decat impozitul de recuperat ). Toate acestea se vor regla in fisa lor.

Scrie răspuns